Despre mine | Contact

Super-Mami.Ro
  • Călătorim împreună!
  • Educaţie
    • Activităţi cu şi pentru copii
    • Cărți pe care le răsfoim
  • Parenting
  • La masă
    • Ce mâncăm?
    • Reţete
  • Sănătate
    • Sarcină/Naștere
    • Îngrijire bebe/mami
  • Diverse
    • Concursuri
  • Călătorim împreună!
  • Educaţie
    • Activităţi cu şi pentru copii
    • Cărți pe care le răsfoim
  • Parenting
  • La masă
    • Ce mâncăm?
    • Reţete
  • Sănătate
    • Sarcină/Naștere
    • Îngrijire bebe/mami
  • Diverse
    • Concursuri
iulie 11, 2016 In Sănătate, Sarcină

Nașterea la maternitatea Bucur – experiența mea

Sunt sigură că sunt multe viitoare mămici care vor să afle despre naşterea la maternitatea Bucur. Ce se întâmplă, cum se întâmplă… aşa eram şi eu înainte de eveniment. De aceea, vreau ca în acest articol să vă povestesc despre experienţa mea – cum am născut la maternitatea Bucur, ce condiţii sunt, cât am stat internată şi alte detalii de acest gen.

În primul rând, v-am povestit despre primul contact cu maternitatea Bucur atunci când am pomenit despre travaliul fals. Rămăsesem cu o impresie foarte plăcută şi grijile privind naşterea în această unitate scăzuseră.

Hotărâsem împreună cu medicul care mi-a urmărit sarcina (domnul doctor Poenaru) să ne vedem într-o vineri la spital după episodul cu travaliul fals. Numai că miercuri seara am început să simt nişte contracţii. Uşoare. Ceva era altfel faţă de ce simţisem cu câteva zile înainte. Mi-am făcut un duş călduţ, am luat un no spa şi m-am băgat în pat. Bebe avea 38 s şi 4 zile după calcule (ecografic a fost mereu cu aproximativ 2 s mai mare). Am dormit cu chiu cu vai, pentru că burtica deja era foarte mare (aţi văzut-o în articolul Cum arată burtica la 38 de săptămâni şi cum ne mai simţim), iar dimineaţă m-am trezit la 6 cu aceleaşi simptome. Mai mult, din când în când erau mai intense contracţiile. Am stat cu ochii în tavan până pe la 10 şi am adormit iar. Pe la 11 m-a sunat mama, am vorbit cu ea… şi am mers la baie, să fac un duş, să mă spăl pe dinţi – ştiţi voi. Numai că fix atunci am văzut sânge pe hârtia igienică şi am zis că gata – e clar, azi nasc! L-am anunţat pe tati, am făcut duşul propus, am luat actele (bagajul era deja în maşină) şi haaaaaaai la spital!

Medicul a venit în câteva minute de la sosirea mea la camera de gardă. M-a palpat, m-a consultat şi… nu prea se auzeau bătăile inimii lui bebe. Fuga la eco, fuga la alte aparate, fuga la sânge pentru analize, rapid internare – era clar, urma să nasc în acea zi. Eu mi-am dorit să încerc naştere naturală, după cum v-am tot povestit de-a lungul articolelor, însă acest lucru nu a fost posibil. Bebe a avut probleme şi cu cordonul, aşa că am fost dusă în sala de operaţii destul de rapid.

Nașterea la maternitatea Bucur - experiența mea

Cum a decurs operaţia de cezariană la maternitatea Bucur:

M-am schimbat la garderobă într-o cămaşă de noapte şi am lăsat bagajul la tati. Apoi am mers la etaj, la una dintre camera de naşteri (dotată cu un singur pat şi aparatură – nu am auzit pe nimeni ţipând sau urlând, chiar mi-era teamă de asta în cazul naşterii naturale. Mă gândeam că voi fi descurajată auzind).

Am fost întrebată dacă sunt epilată (s-a nimerit ca fix cu o zi înainte să merg la salon pentru epilare totală cu ceară – ştiam eu ce ştiam!). Nu s-a pus problema de clismă, în cazul în care vă întrebaţi. Am fost conectată la un aparat pentru monitorizarea activităţii fetale, mi s-au făcut analizele. În acest timp, dr. Poenaru a venit la mine şi m-a întrebat cum mă simt, mi-a mai explicat o dată situaţia, mi-a cerut părerea şi am hotărât de comun acord să facem cezariană. Între timp a venit şi anestezistul, dr. Raicu, care mi-a explicat exact ce urmează să se întâmple. Cum bagă acul, mitul „dureri de cap” după anestezie (mi-a spus că nu a avut nicio pacientă care să se plângă de aşa ceva – nici eu nu am avut problema aceasta). I-am pus câteva întrebări, mi-a răspuns şi asta a fost. Trebuie să subliniez profesionalismul şi calmul său. Deşi era o situaţie destul de urgentă, nu m-a repezit şi până nu s-a asigurat că mi-a spus toţi paşii nu a plecat.

Apoi am mers singură către sala de operaţie.

M-am urcat pe masă, am pus capul în genunchi pentru anestezie, m-a atins un fluturaş (aşa am simţit acul) şi… contracţie. Am mişcat un picior un pic – din păcate şi medicul a simţit şi mi-a repetat să nu mă mişc. Îmi propusesem să nu o fac, dar contracţia a fost aşa dureroasă! În fine. Gata anestezia, a început să îşi facă efectul. M-au întins, mi-au pus câmpul alb şi simţeam ca prin vis că se întâmplă ceva, dar nu realizam ce. Nu a durut nimic, nu am simţit nimic. Oricum nu eram focusată pe asta – eram cu sufletul la gură ca să văd bebeluşul, să o aud, să îi număr mâinile, degetele, să mă asigur că e ea! La câteva minute am auzit un orăcăit… Şi au început să îmi curgă lacrimile necontrolat. Am văzut un picioruş şi dr. Raicu mi-a dat un pic câmpul la o parte, ca să pot vedea cum o curăţă. Mi-au adus-o, m-am uitat la ea câteva secunde, am pupat-o de două ori… şi tot plângeam. De fericire, de uimire, de mulţumire – un amalgam de sentimente. Nu mi s-a părut cel mai frumos bebeluş din univers, trebuie să recunosc, însă nici nu avusesem timp să o studiez prea bine… văzusem doar că e copia lui.

M-am trezit mai târziu la terapie intensivă.

Aşadar, la ora 12:30 am fost internată, iar la 14:33 am auzit-o plângând!

Nașterea la maternitatea Bucur - experiența mea

În salonul de terapie intensivă se mai aflau încă două fete: una operată cu o zi înainte, iar cea de-a doua cu câteva ore înainte. Anestezia mi-a trecut repede şi mai apoi am început să simt că doare operaţia. Mi s-au administrat calmante (patru pe parcursul celor două zile de stat la terapie intensivă), anticoagulante, antibiotice şi ser (cred) pentru hidratare. Am fost plină de vânătăi de la branule şi injecţii, însă la trei săptămâni după intervenţie aveam braţele curate. Sonda urinară mi-a fost scoasă după ce am coborât din pat, asta însemnând că a trebuit să fac mai multă mişcare pentru a ajunge la toaletă… Cea de la operaţie mi s-a scos înainte de a fi transferată în rezervă.

Ca o concluzie: operaţia de cezariană doare după ce trece efectul anesteziei. Doare rău mai ales în prima zi, ai impresia că îţi curg toate şi e îngrozitor să te ridici din pat. Dar ai ajutor. Ai calmante, ai asistente care îţi întind mâna ca să te ridici (că vrei, că nu vrei, a doua zi dimineaţă „te dau pe jos”, vorba mamei Rodi. Trebuie totuşi să adaug că deşi a durut, mă aşteptam să fie mult mai rău. Dovada: am făcut doar patru calmante, deşi se făceau mai multe. De mâncat veţi avea voie doar supă strecurată, compot, iaurt simplu – cel puţin până se reglează un pic tranzitul.

Citisem că a doua zi după operaţie poţi merge la bebe – eram curioasă să o văd, să o ating din nou – însă nu a fost aşa. Tot bâzâiam pe acolo că vrem la salon, ca să ne aducă bebeluşii, însă a venit un medic mai în vârstă, m-a luat de mână (dr. Toma, dacă nu mă înşel) şi mi-a spus că mai întâi trebuie să fiu eu cât de cât bine. Ce e drept, nu eram în stare nici să stau la marginea patului, darămite să ţin un bebe în braţe. Aşadar, după două zile de stat la terapie intensivă, am fost mutată în rezervă. Musai să vă spun că atât dr. Poenaru (medicul care mi-a urmărit sarcina), cât şi dr. Raicu au venit la mine în salon/au sunat (am auzit asistentele vorbind) de câteva ori pentru a vedea cum mă simt.

Cum e rezerva de la maternitatea Bucur: curată! Are duş şi toaletă, TV (nu funcţiona, dar intenţia contează 🙂 ) şi este dotată cu două paturi. Cel puţin, aşa era cea în care am stat eu. De asemenea, este dotată cu aer condiţionat. Vă recomand să citiţi ce conţine bagajul de spital recomandat de maternitatea Bucur pentru a afla ce anume am folosit cât am stat internată.

Nașterea la maternitatea Bucur – experiența mea continuă aşa…

În prima zi de stat în rezervă mi-a fost adus şi bebeluşul, care avea pătuţ lângă patul meu. Am hrănit-o cu lapte praf preparat de doamnele de la neonatologie (din 3 în 3 ore mergeai ca să iei supliment proaspăt sau să hrăneşti la sân bebeluşul). Am încercat şi alăptare, bineînţeles, şi cea mică s-a mufat imediat. Fiind vorba de cezariană, nu am avut lactaţia instalată bine din primele zile, aşa că a trebuit să o hrănesc cu cât colostru am avut şi apoi cu lapte praf pe care i-l dădeam cu linguriţa. Seara, în jur de 23-24 bebeluşii erau luaţi înapoi la secţia de nou-născuţi şi erau aduşi iar dimineaţa la 6.

Externarea a fost făcută luni în jurul orei 14, internarea fiind joi. Probabil ieşeam cu o zi mai devreme dacă nu aş fi prins weekendul, însă a fost foarte  bine şi aşa. Am plecat acasă într-o zi caldă de vară; tati a venit cu scoica şi hăinuţe curate. Îmi amintesc că era soare puternic, cald… şi cântau păsărelele.

Mi-aş fi dorit mai multă intimitate, cel puţin în primele zile. Voi scrie un articol pe această temă ca să înţelegeţi mai bine la ce mă refer.

Per total, operaţia de cezariană la maternitatea Bucur şi ce a implicat ea a fost ok. Mă aşteptam să fie mai groaznic, toată lumea spunându-mi că la stat sunt mai proaste condiţiile decât la privat, însă nu a fost chiar aşa. Echipa domnului doctor Poenaru şi el însuşi a meritat şi dacă ar fi să nasc din nou, tot pe mâna lui aş merge. Un om care mi-a dat încredere în mine în timpul sarcinii (ştiţi câte am tras), care mi-a fost alături şi care m-a încurajat constant. Nu doar un medic, ci şi un om excepţional.

Dacă aveţi vreo întrebare sau vreo curiozitate, o puteţi lăsa în comentarii! Vă voi răspunde cu drag :). Cât despre noi, am început aventura în patru!

***

Pe Super-Mami.ro poţi citi şi alte experienţe ale naşterii din Bucureşti (maternitatea Polizu, Medicover, Medlife, Regina Maria, maternitatea Bucur, Filantropia, CF2, spitalul Universitar, Elias, Sanador), Constanţa (maternitatea Isis), Braşov (maternitatea Eva), Iaşi (maternitatea Cuza Vodă din Iaşi) şi despre naşterea în Olanda.

*Poveştile din seria Naşteri de pe www.Super-Mami.Ro reprezintă experienţe reale, povestite integral de mămici. Site-ul nu a intervenit prin adăugare de informaţii sau situaţii. Pentru publicarea poveştilor şi a fotografiilor personale, mămicile şi-au dat acordul în scris.

Share61
Tweet
61 Shares

Related Articles

  • de ce isi rod copiii unghiile solutii pentru rosul unghiilor (3)
    De ce își rod copiii unghiile? Experiența mea cu fetița de 5 ani
  • complexul oedip complexul electra
    Complexul Oedip / complexul Electra – Ce pot face părinţii?

18 replies added

  1. Mami iulie 11, 2016 Răspunde

    Foarte frumoasa postarea si cred ca foarte folositoare altor mamici care vor sa nasca la Bucur.

  2. Pingback: Vizita la spital la o proaspătă mămică - da sau ba? - Super-Mami.Ro

    […] povesteam despre naşterea la maternitatea Bucur şi atunci vă spuneam că printre minusuri se afla şi faptul că nu prea am avut parte de […]

    Răspunde
  3. Pingback: Alăptarea după naşterea prin cezariană - experienţa mea - Super-Mami.Ro

    […] din articolele mai vechi vă povesteam despre naşterea la maternitatea Bucur. Atunci vă pomenisem pentru prima oară despre alăptare şi azi, după aproximativ o lună de […]

    Răspunde
  4. Pingback: Prima călătorie cu maşina a bebeluşului - Super-Mami.Ro

    […] cu maşina a bebeluşului”, nu mă refer la drumul de 20 de minute de la spital din ziua externării până acasă. Dimpotrivă, mă refer la un drum de patru ore jumătate, aproximativ 350 […]

    Răspunde
  5. Pingback: În pat cu dușmanul - să dormim sau nu cu bebelușul în pat? - Super-Mami.Ro

    […] de dinainte de a naște am început să căutăm pătuțul perfect. Așa că am văzut nenumărate: din lemn masiv, din pal, […]

    Răspunde
  6. Pingback: Avem și pisică, și bebeluș. Și suntem bine-mersi! - Super-Mami.Ro

    […] a fost întâlnirea dintre pisica DeeDee și bebeluș: După naștere și externare, am sosit acasă, iar bebe a dormit preț de vreo două ore. Am așezat scoica jos, […]

    Răspunde
  7. Ema martie 20, 2017 Răspunde

    Buna. As avea o intrebare legata de costurile totale ale nasterii la maternitatea bucur? Nu am gasit nimic concret nicaieri si vrem sa fim pregatiti din timp in ceea ce priveste acest aspect. Eu urmeaza sa nasc natural, in speranta ca nu vor fi complicatii.Multumesc.

    • Super-Mami martie 21, 2017 Răspunde

      Buna, Ema,
      Iti urez mult, mult succes si nastere cat mai usoara! Ce medic ai? Cand vei naste?

      Ca sa iti raspund: eu am avut norocul ca medicul care mi-a urmarit sarcina, pe langa calitatile sale profesionale, sa fie si cunostinta. Asadar, nu a fost nevoie de „atentii”. Daaaaar pentru ca suntem in Romania si stim cum merg lucrurile, stiu ca se da cam jumatate din cat ai da la privat. Cateva sute de euro: 300-400 poate. Dar depinde de fiecare, daca nu ai, nu te da nimeni afara din maternitate, asta e clar. Am si scris printr-un articol ca era o doamna in salon care spunea ca nu isi permite pur si simplu. Statul ar trebui sa acopere toate aceste costuri.
      Conteaza si daca ai fost la cabinetul medicului respectiv, tipul de nastere…

      Insa ia in calcul ca pe langa medicul cu care nasti, mai exista si neonatolog, anestezist, asistente. Daca vei pune cercei fetitei (nu mi-ai spus daca e fetita sau baiat, dar iti spun ca idee), exista si acolo un tarif, iti vor spune asistentele.

  8. Pingback: Cercei de bebeluşi - când îi punem, de care? - Super-Mami.Ro

    […] că găurile nu sunt simetrice. Aşa cum spuneam, cerceii au fost fixaţi în maternitatea Bucur după naştere. Am dus fata la etaj, au preluat-o asistentele şi au adus-o cu cerceii puşi. Chiar dacă nu se […]

    Răspunde
  9. Pingback: Vizita acasă la o proaspătă mămică: da sau ba? - Super-Mami.Ro

    […] ce am ajuns acasă de la spital,  au început să sune prietenii şi familia (cei care nu au venit la spital), care voiau să ne […]

    Răspunde
  10. Pingback: Cu suzetă sau fără? - Super-Mami.Ro

    […] că domnişoara Fundiţă a avut altă părere despre suzete. La vreo lună după naştere, i-am băgat în guriţă o suzetă. Cu mari speranţe, pentru că ştiam eu că o s-o facă să […]

    Răspunde
  11. Pingback: Mamei care... - Super-Mami.Ro

    […] la câteva ore după naştere. Eşti o mamă bună! Eşti o Super-Mami! …A născut prin cezariană. Multe săptămâni după ai avut înţepături şi nu ai putut să te apleci. Însă ai uitat […]

    Răspunde
  12. Pingback: Cum se extrage şi cum se păstrează laptele matern? - Super-Mami.Ro

    […] de mare ajutor mi-a fost pompa dublă de la Spectra, drăguţa de ea (că mult m-a mai ajutat după ce am născut), pe care am tot menţionat-o când am povestit despre alăptare. Mi s-a părut genială prin […]

    Răspunde
  13. Pingback: Două luni de bebeluşeală - experienţa mea - Super-Mami.Ro

    […] al treilea rând, a luat în greutate forte bine. Dacă după naştere am plecat acasă cu 3500 g, la o lună avea 4850 g, iar la două 5950 g. Uhuuu! Ca să nu mai spun că e o lungană […]

    Răspunde
  14. Pingback: Cum găseşti bona potrivită - mic ghid de întrebări şi sfaturi - Super-Mami.Ro

    […] aş mai face acum încă un copil, fără doar şi poate aş căuta bonă. Chiar înainte de a naşte. Fix când ar apărea cele două liniuţe pe testul de sarcină, de fapt. Şi asta pentru că la […]

    Răspunde
  15. Pingback: Creşterea în greutate şi în lungime a bebeluşului - Super-Mami.Ro

    […] am născut la maternitatea Bucur prin cezariană (dacă mă urmăriţi probabil ştiţi asta deja), iar Ingrid a avut la naştere […]

    Răspunde
  16. Pingback: Ecografia de șold la sugari, o investigație necesară - Super-Mami.Ro

    […] ce am născut la maternitatea Bucur, am ajuns acasă cu o listă lungă de lucruri pe care trebuia să le cumpăr, să le fac sau să […]

    Răspunde
  17. Pingback: Ce înseamnă clasa pregătitoare (clasa zero)? - Super-Mami.Ro

    […] 2022 vom avea și noi bobocel! Oare când o fi zburat timpul? Parcă mai ieri scriam despre nașterea la maternitatea Bucur și iată, azi, vă scriu despre clasa pregătitoare. Sau clasa zero, cum îi mai […]

    Răspunde

Leave your comment Cancel Reply

(will not be shared)

Despre Mine

Adina Aruştei

Eu sunt Adina şi împreună cu domnişoara Fundiţă, fetiţa mea, îţi urăm "Bun venit!" pe Super-Mami.Ro! 
Citeşte mai mult ➤

Scriu și pe

Adina Aruştei
Facebook

Arhive

Comentarii recente

  • Adina Aruștei la Cu şi despre muci. Ce facem cu mucii copiilor?
  • Adina Aruștei la Cinci cărți cu activități pentru copii – 5-6 ani
  • Andreia la Cu şi despre muci. Ce facem cu mucii copiilor?
  • Margeluta la Cinci cărți cu activități pentru copii – 5-6 ani
  • Cinci cărți cu activități pentru copii - 5-6 ani - Super-Mami.Ro la Cum să lucrezi de acasă eficient cu un copil pe lângă tine – sfaturi

Categorii

  • Activităţi cu şi pentru copii
  • Călătorim împreună!
  • Cărți pe care le răsfoim
  • Ce mâncăm?
  • Concursuri
  • Crăciun
  • Despre mine
  • Diverse
  • Educaţie
  • Îngrijire bebe/mami
  • La masă
  • Parenting
  • Reţete
  • Sănătate
  • Sarcină

Hai și pe Instagram!


⚡️New #giveaway alert ⚡️ Alături de Cris ⚡️New #giveaway alert ⚡️
Alături de Cristina ShoppingTherapy, vă invit să ne începem anul cu un (super) cadou ❤️ 
Mai exact, cu 20+ produse noi, pe care le vedeți în fotografii.
Ce trebuie să faci pentru a intra în #concurs:
💫 Urmărește conturile @adina.arustei & @cristinashoppingtherapy 
💫 Partajează public fotografia din concurs, cu tag la unul sau ambele conturi
💫 Etichetează o prietenă în comentarii - poți eticheta câte prietene vrei, dar în comentarii diferite.
Concursul începe azi și se încheie pe 7 februarie la ora 23:59. Până vineri aflăm la cine va merge premiul 🙌
🕶 Concursul este național, iar adresa de expediere trebuie trimisă de pe contul cu care te-ai înscris în concurs
🕶 Prin participare ești de acord ca datele tale să fie folosite pentru livrarea premiului.
🍀 Mult succes! 🍀
----
#giveawayromania #giveaway #entertowin
Mă uitam pe fotografiile din vechiul telefon și Mă uitam pe fotografiile din vechiul telefon și m-am oprit la aceasta - simt mirosul de plumerie, gustul de apă de nucă de cocos proaspăt tăiată și soarele care arde.
Unele imagini nu sunt doar imagini... Sunt un amalgam de emoții, sentimente și trăiri. Sunt un trecut mai viu decât prezentul, un trecut care își cere tributul și te face să visezi...
Voi aveți astfel de fotografii, care vă transpun într-un anume moment din trecut? 💫
-----
#tbt #memories #bythesea #islandgirl #island #mauritiusnow #mauritius #mauritius🇲🇺 #sea #coconut #tropical #tropicalfruits #coconutwater #islandvibes #vibes #exotic #travellingthroughtheworld #travellingram #travellingislife #earnings #working #goals #takemeback #plumeria #tiare
@garnier.romania lansează serumul Hyaluronic Aloe @garnier.romania lansează serumul Hyaluronic Aloe pentru o hidratare intensă a tenului. 
Conține:
💧acid hialuronic, care revitalizează și reumple tenul
💧aloe vera organică pentru hidratare intensă
💧 glicerină pentru a spori hidratarea pielii
Abia aștept să îl încerc 🥰
Voi l-ați încercat deja cumva? Păreri?
-----
#beautytips #skincare #garnier #garnierromania #freeproducts #beauty #skincaretips #beautybloggers #romanianbeautyblogger #newin #newrelease #hyaluronicacid
Continuăm să facem împreună pachete pentru șc Continuăm să facem împreună pachete pentru școală sau pentru grădiniță cât mai colorate, cât mai atractive și, pe cât posibil, cât mai sănătoase! 🌱
În septembrie am dat startul seriilor de reel-uri inspirație săptămânale - asta înseamnă că fiecare reel va conține câte 5 idei de #pachetelpentruscoala pe care le puteți adapta după preferințe 💫
Pe toate le veți găsi în feed-ul meu de aici (@adina.arustei) dar și pe www.Super-Mami.ro 🙋🏼‍♀️ 
#pachetulluiIngrid - săptămâna 5:
Ziua 1:
💫  Biscuiți cu banane (găsiți rețeta în feed)
💫 Lipie cu cașcaval și ardei la sandwich maker
💫 Măr 
Ziua 2:
💫 Roșii "culcate" în ardei, după cum a zis Ingriduț 
💫 Pâine cu semințe cu almette 
💫 Rodie
Ziua 3:
💫 Lipie cu cașcaval și omletă 🤫
💫 Ardei verde și câteva steluțe din morcovi 
💫 Nuci, migdale, 2-3 stafide (ca să aibă și dulce) și fulgi de porumb fără zahăr 
Ziua 4:
💫 Floricele dulci cu unt de arahide și dulceață de papaya
💫 Biscuiți fără zahăr, cu roșcove 
💫 Măr 
Ziua 5:
💫 Ardei și roșii 
💫 Kaki
💫 Sandwich cu cașcaval și câteva frunze de rucolla
Bonus: un pachet micuț, cu iepuraș, pentru engleză.
💗 Dacă îți place acest reel, salvează-l pentru inspirație și dă-l mai departe printr-un share 💗
-----
#lunchboxideas #lunchbox #kidsbentobox #bentobox #lunchideas 
#lunchboxideas #lunchbox #kidsbentobox #bentobox #lunchideas #lunch #kidsmeal #inspiration #romanianblogger #culinaria #cookingidea #cookinginspiration #kidsfood #kidsfoodideas #supermami #romanian #creativefood #creative #colors #foodblogger #food #bites #eating #kids #lunchtime #lunchbreak #lunchprep
Ultimele săptămâni au fost foarte interesante și diferite. But guess what - mi se pare absolut minunată schimbarea și tot ce a adus la pachet cu ea ❤️ nici nu vreau să menționez oboseala pe care am simțit-o: nu merită 🤫
------
#life #newlife #elevation #elevatorselfie #smile #ooo #happiness #experience #newexperience #beggining #newbeginnings #happyday #today #todayful #morgan #ootd #ugglife #ugg #uggboots
*new year new pencils new agenda new laptop new ba *new year
new pencils
new agenda
new laptop
new badge
new job
new... me?* 💫
Voi ce "new" aveți? ❤️
----
#office #creative #colors #notebook #officespace #attheoffice #desk #creativity #colorful #officesupplies #officesuppliesmakemehappy #happy
Înapoi la școală - sunteți gata să facem pach Înapoi la școală - sunteți gata să facem pachețele cât mai colorate, atractive și sănătoase?
Pe toate le veți găsi în feed-ul meu de aici (@adina.arustei) dar și pe www.Super-Mami.ro 🙋🏼‍♀️ 
#pachetulluiIngrid - săptămâna 4:
Ziua 1:
💫 Brânză Babybel + ardei galben 
💫 Căpșune și afine
💫 Brioșă fluture (rețeta în feed-ul meu)
Ziua 2:
💫 Bagheta cu unt și parmezan 
💫 Roșii, ardei, morcovi 
💫 Struguri 
Ziua 3:
💫 Lipie cu cașcaval și omletă 
💫 Kiwi și kaki
💫 Nuci, migdale, stafide 
Ziua 4:
💫 Pâine cu almette 
💫 Cașcaval și ardei
💫 Măr 
Ziua 5:
💫 Plăcintă de casă cu brânză 
💫 Mango 
💫 Fistic, migdale, nuci, stafide 
💗 Dacă îți place acest reel, salvează-l pentru inspirație și dă-l mai departe printr-un share 💗
-----
#lunchboxideas #lunchbox #kidsbentobox #bentobox #lunchideas 
#lunchboxideas #lunchbox #kidsbentobox #bentobox #lunchideas #lunch #kidsmeal #inspiration #romanianblogger #culinaria #cookingidea #cookinginspiration #kidsfood #kidsfoodideas #supermami #romanian #creativefood #creative #colors #foodblogger #food #bites #eating #kids #lunchtime #lunchbreak #lunchprep
Mai mult.... @Adina.Arustei

  • Confidențialitate
  • Termeni & Condiții

Copyright ©2018 Adina Aruștei. Toate drepturile rezervate.

Fii şi tu Super-Mami! Urmăreşte-mă pe Facebook:

Super-Mami.Ro