Despre mine | Contact

Super-Mami.Ro
  • Călătorim împreună!
  • Educaţie
    • Activităţi cu şi pentru copii
    • Cărți pe care le răsfoim
  • Parenting
  • La masă
    • Ce mâncăm?
    • Reţete
  • Sănătate
    • Sarcină/Naștere
    • Îngrijire bebe/mami
  • Diverse
    • Concursuri
  • Călătorim împreună!
  • Educaţie
    • Activităţi cu şi pentru copii
    • Cărți pe care le răsfoim
  • Parenting
  • La masă
    • Ce mâncăm?
    • Reţete
  • Sănătate
    • Sarcină/Naștere
    • Îngrijire bebe/mami
  • Diverse
    • Concursuri
ianuarie 20, 2017 In Diverse, Îngrijire bebe/mami

Cinci lucruri care m-au ajutat mult după ce am născut

Azi vreau să vă povestesc despre cinci lucruri care m-au ajutat după ce am născut. Și când spun „ajutat”, vorbesc serios, pentru că le-am folosit foarte mult și m-am pupat și felicitat pentru că le-am cumpărat.

Primul lucru pe care l-am folosit din prima zi și pe care îl voi mai folosi cât de mult pot este măsuța de înfășat. Pe lângă faptul că este un spațiu de stocare prețios (scutece, articole pentru toaletă, pleduri impermeabile, medicamente etc), m-a ajutat enorm faptul că este la înălțimea mea. Ce mare lucru să te apleci ca să pui un scutec copilului pe pat – vor spune unii. Dar cu naștere prin cezariană la activ, e crunt să te apleci, chiar și pentru câteva minute!
Mai mult decât pentru a o schimba, am folosit măsuța de înfășat pentru a pune cădița cu apă pentru baie. Ați ghicit, am evitat astfel aplecatul în cadă.
Nu știu cum, dar se când s-a născut, Fundița Ikki a preferat măsuța de înfășat. Acolo adormea imediat cât era bebe, iar acum, la jumătate de an, gângurește continuu cât e acolo.
Clar, este cel mai util lucru pe care am putut să îl luăm.
Sfat: cumpărați și o salteluță pentru ca bebe să stea pe moale și pe măsură ce crește și începe să se foiască, înfășurați prosoape (sau ce aveți la îndemână: noi am pus pleduri absorbante) pe lățime, pentru a evita ca bebe să își lovească capul. Se va împinge de piciorușe și paza bună trece primejdia rea! Un exemplu de astfel de măsuţă de înfăşat găsiţi aici (cel din foto)
Spuneam mai sus de cădiță. Al doilea lucru indispensabil, din punctul meu de vedere, este cădița cu reductor. Noi am cumpărat una de la Tega și am folosit-o împreună cu reductorul de plastic până pe la vreo trei luni și ceva. Mai apoi am renunțat la cadiță și i-am făcut baie în cadă, cu ajutorul colacului. Reductorul însă l-am mai folosit când nu stătea în fund și o dușan rapid în cadă. Vă recomand cădița aceasta de la Tega pentru că față de altele, are și termometru încorporat. La început de bebelușeală e foarte util. Pe cel din fotografie îl găsiţi aici.

Al treilea lucru pe care vreau să îl menționez este perna pentru alăptat. Am avut o oarecare reținere când am cumpărat-o, dar s-a dovedit a fi o investiție bună! Eram însărcinată și m-a ajutat mult să îmi găsesc o poziție cât de cât confortabilă de somn. După naștere, m-a ajutat prin susținerea corpului. Pur și simplu dormeam cu ea în jurul spatelui, cu bebe pe burtă. Am folosit-o și în scopul în care a fost creată – respectiv alăptare, însă pe mine m-a ajutat mult în susținerea spatelui. Mai apoi, am folosit-o pentru a pune Fundița în ea (pe la patru luni, iar la cinci deja o puneam cu burtica pe ea). Noi o avem pe cea de aici.
Pompa de sân este urmatoarea mențiune din cele cinci lucruri care m-au ajutat mult după ce am născut. Mi-a fost foarte utilă după naștere (despre alăptarea dupa cezariană am scris un articol mai demult), iar mai apoi am folosit-o la nevoie pentru a extrage lapte pe care l-am lăsat ca să pot pleca un pic de acasă. Măcar 50 de ml de lăptic, pusă la sân înainte de a pleca și… 2-3-4 ore nu am avut grijă. Am mai folosit pompa de sân pentru detensionarea sânilor, însă rar și cu grijă, pentru a nu intra în cercul vicios al supraproducției. Oricum, vă reamintesc faptul că pompa de sân cea mai bună este bebelușul! Variante, în funcţie de buget, găsiţi aici.
Ultimul lucru pe care vreau să îl menționez este colacul de înot care se fixează în jurul gâtului. L-am primit de la nașa și la prima băiță a fost bucuria de pe lume! Am umplut cada, am fixat colăcelul și… Am băgat Fundița. A dat din lăbuțe pe spate, s-a întors, a gângurit – clar, era în elementul ei. Vă recomand ca bebe să fie odihnit, pentru ca băița să fie cât mai plăcută! Noi avem acest Baby Swimmer.
Gataaa! Acestea au fost cele cinci lucruri care m-au ajutat mult după ce am născut. Le folosiți și voi sau bebelușul vostru? Cum vi se par?
Share62
Tweet
62 Shares
Featured

Related Articles

  • Şi sărbătorita primeşte... o palmă peste ochi
  • Amintiri din epoca de aur: cuvintele "caca" şi "câh"

10 replies added

  1. Gabi Co ianuarie 24, 2017 Răspunde

    Interesant acel colac de innot. Musai sa il caut si sa il incerc si eu mai ales ca ne dorim sa ii facem cat de curand cunostinta cu piscina 🙂

    Lucrurile de care nu ma pot desparti si care pe noi ne-au ajutat foarte mult in ultimele 7 luni sunt:
    – perna de alaptat – excelenta pentru spatele meu mai mult decat pentru dormit cu ea in perioada de gravidenie, un real ajutor in perioada alaptarii (in primele luni de viata ale pufarinei), pentru somnurile de peste zi ale pufarinei. Acum o folosim pe post de „zid”, sa nu cada copila din canapea, desi in ultimele saptamani a reusit sa „sparga zidul” fara prea multe probleme, sau ca chaise-longue in care isi bea biberonul 🙂
    – patutul – copila doarme la ea in patut cam de pe la 2 luni si un pic, si pare sa ii placa in el. Cand am mai calatorit si a trebuit sa impartim camera/patul nu a dormit nici ea, nici noi.
    – videophone – o investitie care ne-a usurat viata. Desi doarme la ea in camera, in patutul ei de mititica, o urmarim indeaproape si vedem/auzim ce se intampla cu ea in timp real. Nu imi pot imagina cum ar fi viata mea fara el.
    -caruciorul – prietenul cel mai bun. A fost si el o super investitie insa ne-am gandit in primul rand la siguranta ei si sa ii ofere o pozitie cat mai comoda in timpul plimbarilor lungi sau mai putin lungi. Este un copil nascut vara, si desi am suportat cateva saptamani sauna formata dintre corpurile noastre si un wrap, cel mai bine s-a odihnit afara, sub umbra unui copac, in carucior. Cand nu se poate sa o scoatem in carut, manduca rules 😉
    – masa de schimbat – din aceleasi considerente enumerate de tine mai sus 🙂
    – balansoarul portabil – minunat cand vrei sa faci lucruri in alta camera decat cea in care ai un pat/canapea in care sa stea copilul (bucatarie, baie,…).
    – scaunul de masa ajustabil de la 0 la 4-5 ani si chiar mai mult. Are un reductor pentru bebe care se poate folosi intre 0-6 luni (reductorul arata precum scoica si se poate folosi pana cand bebe poate sta bine in fund). Apoi, in functie de varsta copilului are diverse accesorii ce il sustin iar tablete pentru sezut si sprijinit picioarele se ajusteaza in functie de inaltime lui astfel incat sa manance inca de mic la masa, impreuna cu ceilalti membrii ai familiei.

    Probabil ca listele cu produse utile se vor schimba pe masura ce pufarina creste si nevoile ei se schimba.

    • Super-Mami ianuarie 24, 2017 Răspunde

      Cred ca noi avem copilaşii cam de aceeaşi vârstă! Ikki e născută în iunie 🙂
      Noi nu am luat videophone, deşi apartamentul e mare şi ea rămâne singurică uneori când doarme. Pur şi simplu o aud, chiar dacă sunt în bucătărie şi curge apa, de exemplu. Mai mult, acum dacă adoarme cu pisica în preajmă, cum se trezeşte, pisica vine după mine. Pare că ar vrea să mă anunţe :)) E asa haioasa! Deci daca vine DeeDee, clar, s-a trezit domnişoara Fundiţă.
      Căruciorul… la noi e cu dus şi întors. Am preferat sauna menţionată de tine dintr-un wrap elastic, pentru că mi-a fost mai la îndemână. O scoteam şi în cărucior, dar în wrap se simţea mult mai bine. Acum am trecut şi noi la Manduca, însă aştept primăvara, să putem ieşi cu căruciorul. Ce am mai ieşit la piaţă cu el cât era mai mică, în rest, aşa cum spuneam, Manduca ruled 🙂
      Balansoar am avut şi noi, era bun de trecut pe listă! 🙂 L-a folosit cam până pe la şase luni, când a început să se ţină.
      Noi nu am luat scaun fancy, ci am aşteptat să facă cinci luni şi ceva ca să putem folosi Antilopul de la Ikea. Pur şi simplu eram setaţi pe el, ni s-a părut ceea ce trebuie.
      Mulţumesc frumos de comentariu, sugestii şi vizită!

      • Gabi Co ianuarie 24, 2017 Răspunde

        Da, avem bebei nascuti in aceeasi luna-Thya a venit pe lume la sfarsitul lui iunie 🙂
        Ce dragut ai descris „videophonul” vostru:-). Noi nu avem pisica,in schimb un somn foarte adanc si ne era frica ca nu o vom auzi daca plange/se trezeste (nu e cazul, o aud si dc respira, insa faptul ca o vad ma asigura ca totul e bine)… asa ca aparatul a fost primul trecut pe lista de must have, inainte de nastere. Scaunul este fancy, intr-adevar, insa noi l-am vazut si i-am apreciat utilitatea la prietenii nostrii si am fost convinsi ca ne trebuie acela si nu altul (desi exista acum pe piata multe modele asemanatoare la jumatate de pret).
        Probabil vezi din ce colt al lumii te citesc, si lumea pe aici isi creeaza liste de nastere in care pun obiectele ce lor li se par necesare in pregatirea viitorului cuib al puiului. Asa ca prietenii si familia, care oricum ti-ar face un cadou oricat de mic, folosesc lista asta pentru a te cadorisi cu lucruri de care chiar ai nevoie, sau iti pun bani in contul dechis tot acolo, bani cu care poti achizitiona tu mai apoi obiectele. Mi se pare genial si super folositor si asa am reusit sa avem lucruri de care chiar ne folosim, ni le doream desi erau putin mai scumpe decat media iar ei nu ne-au cadorisit cu al 30lea biberon care zace intr-o cutie in dulap 😉

        Recunosc ca te citesc mult mai des de cand am aflat de blog-ul acesta. Pe celalalt intram mult mai rar din simplul motiv ca nu sunt atat de beauty addict pe cat sunt de shoes addict 🙂
        Seara faina si sa ne bucuram in tihna de domnitele din dotare!

        • Super-Mami ianuarie 24, 2017 Răspunde

          Buna din nou :)!
          Doamne, ce nume frumos are bebelina voastra! Nu l+am mai întâlnit până acum! E cu adevărat special!
          Se spune că mămicile au un al douăzecelea simţ şi că simt bebeluşul, indiferent de cât de adânc dorm înainte. De aici şi mirarea mea când citesc despre copii asfixiaţi de părinţi… Dar na, fiecare cu somnul său.
          Am văzut de unde mă citeşti şi mă bucur, mai ales că avem copilaşi de aceeaşi vârstă. De acum mă apuc să fac activităţi cu ea, să îi gătesc… sper să te ajute şi pe tine şi să împărtăşeşti cu mine idei de acolo. Apropo, foarte bună treaba cu lista. Noi avem hăinuţe primite pe care nu le-a purtat niciodată, pentru că ea poartă de pe la şase luni hăinuţe de nouă… şi tot aşa. Unele sunt aşa drăgălaşe şi mă oftic că nu le poate purta nici măcar odată. Asta e…
          Noi ne pregătim de băiţă, vă salutăm cu drag! :*

  2. Ana aprilie 3, 2017 Răspunde

    Buna, mamici! Adina, de la ce varsta ati folosit voi colacul de inot? Trebuie sa-si tina bine capul bebita, ca sa il poata folosi? Dar cu covorasul de activitati ce exlerienta aveti?

    • Super-Mami aprilie 3, 2017 Răspunde

      Buna, Ana!
      Noi am folosit colacul cam de pe la trei luni. Am mai vazut pe FB filmulete cu copii mai mici, insa am zis ca ar fi bine sa aiba un pic de putere in gatut. Pune-l si vezi cum se comporta, daca da semne de dinsconfort ori o sprijiniti voi cu mana, ori mai asteptati un pic.
      Deja pe la cinci luni nu mai statea in el, pentru ca dadea sa se ridice in picioruse (ajungea pe fundul cazii). Mare atentie, se poate impinge si duce pe spate cu colac cu tot, cu capul in apa si se poate speria de nu va mai vrea sa intre in apa neam!

      Covoras cu activitati nu i-am luat. Am preferat sa o las in patut cu caruselul pornit (se invartea si canta) si dadea sa prinda albinutele. Mi s-a parut ca o stimuleaza.
      Sau pe stil Montessori, daca nu te incanta caruselul, poti agata tu diverse jucarii (poate un CD, ceva colorat care zornaie, fosneste daca e atins). Mie covorasul s-a parut investitie pe termen scurt, care nu merita. Recunosc ca m-a tentat, dar am ales jucarii pe care le putea tine in mana, care fosneau, scoteau sunete, pe care sa le poata folosi si mai tarziu un pic. Uite aici un exemplu: https://super-mami.ro/2016/12/19/cum-alegi-jucariile-pentru-bebelus-0-6-luni-ultima-noastra-jucarie/
      Pe covoras nu mai sta odata ce invata sa se intoarca sau sa plece la plimbare.
      Pupici!

      • Ana aprilie 4, 2017 Răspunde

        Super articolul cu jucariile, multumesc mult, Adina! Chiar discum cu tati zilele trecute ca bebelina nu are alte jucarii, in afara de carusel, dar nu stiam ce sa ii luam pentru 6 saptamani. Recumosc, e un domeniu pentru care nu m-am pregatit inca, gandindu-ma ca mai devreme de 3 luni nu va avea nevoie de jucarii. Dar de ceva timp, bebelina a devenit tot mai atenta la ce e in jurul ei, uneori fixeaza cu privirea cate un punct pe perete si ramane asa minute bune (desi nu e nimic acolo). De aceea ma gandisem la un covoras, sa-i dau cumva „de lucru” 🙂 Nu stiu de ce, dar uneori mi se pare ca ignora caruselul (poate din cauza ca e fixat intr-un colt). Pupam si mai vin „in vizita” pe la tine, ma mai inspir de la tine 🙂

        • Super-Mami aprilie 5, 2017 Răspunde

          Ana, ma bucur ca e util :). Ia la rand articolele, eu zic ca o sa afli multe! (iti place ca sunt si modesta, da? :)) )
          Eu i+am pus caruselul fix deasupra capusorului, are si o steluta care proiecteaza buburuze colorate si mai si canta… stam noi si ne uitam la ea :))
          Vezi cum se dezvolta, daca e puternica si se intoarce rapid pe burtica, iei covorasul degeaba 🙂
          Pupici!

  3. Pingback: Cinci lucruri pe care să i le iei bebeluşului după şase luni de viaţă - Super-Mami.Ro

    […] ceva timp vă povesteam despre cinci lucruri care m-au ajutat mult după ce am născut. Numai că timpul a trecut şi deja unele dintre ele au ieşit de tot din rutina noastră zilnică, […]

    Răspunde
  4. Pingback: Cinci sfaturi care mă enervează - Super-Mami.Ro

    […] jos, nu o mai ţine agăţată ca o maimuţă de tine! Vorbim, evident, despre sistemul de purtare. Unul dintre lucrurile care m-au ajutat mult după naştere este privit drept instrument de tortură pentru bebeluş. Nu ai cui să îi explici de sistem de […]

    Răspunde

Leave your comment Cancel Reply

(will not be shared)

Despre Mine

Adina Aruştei

Eu sunt Adina şi împreună cu domnişoara Fundiţă, fetiţa mea, îţi urăm "Bun venit!" pe Super-Mami.Ro! 
Citeşte mai mult ➤

Scriu și pe

Adina Aruştei
Facebook

Arhive

Comentarii recente

  • Ticuri și obiceiuri ale copiilor - ce reprezintă și ce ascund, de fapt? - Super-Mami.Ro la De ce își rod copiii unghiile? Experiența mea cu fetița de 5 ani
  • Ce cărți am citit în ultima perioadă - februarie 2023 - AdinaArustei.Ro la Ce le spunem copiilor și adolescenților despre sex de Meg Hickling – o carte pe care trebuie să o citești
  • 10 mituri despre răceală şi gripă - Super-Mami.Ro la Cu şi despre muci. Ce facem cu mucii copiilor?
  • Pachetul pentru școală – idei pentru o lună întreagă - inspirație #2 - Super-Mami.Ro la Vafe fără zahăr – reţeta perfectă pentru copii
  • Adina Aruștei la Cu şi despre muci. Ce facem cu mucii copiilor?

Categorii

  • Activităţi cu şi pentru copii
  • Călătorim împreună!
  • Cărți pe care le răsfoim
  • Ce mâncăm?
  • Concursuri
  • Crăciun
  • Despre mine
  • Diverse
  • Educaţie
  • Îngrijire bebe/mami
  • La masă
  • Parenting
  • Reţete
  • Sănătate
  • Sarcină

Hai și pe Instagram!


Voi vă mai amintiți de jeleurile chinezești ver Voi vă mai amintiți de jeleurile chinezești verzi, super gumate și mentolate? Care se lipeau de dinți, ooo, Doamne, ce se mai lipeau de dinți 🥺🤣
Asta a fost prima mea conexiune atunci când am gustat bomboanele mentolate - jeleurile gumate - din fotografii. Mai mult o amintire, un gust al copilăriei, asta m-a frapat la ele - și de atunci cumpăr destul de des astfel de jeleuri.
Acestea nu se lipesc de dinți, nu sunt din patria mumă China, dar tot mă duc cu gândul departe.
Doamne, ce n-aș da să mai pot gusta bucuriile copilăriei - bomboanele de pom, cucurucu, mentosanele, biscuiții Poieni, ciocolata Excelent, bomboanele cu cafea... 
Vouă de ce vă este dor?
------
#yellow #tbt #memories
Hai să facem împreună pachete pentru școală s Hai să facem împreună pachete pentru școală sau pentru grădiniță cât mai colorate, cât mai atractive și, pe cât posibil, cât mai sănătoase! 🌱
Continuăm seria reel-urilor inspirație săptămânale - asta înseamnă că fiecare reel va conține câte 5 idei de #pachetelpentruscoala pe care le puteți adapta după preferințe 💫
Pe toate le veți găsi în feed-ul meu de aici (@adina.arustei) dar și pe www.Super-Mami.ro 🙋🏼‍♀️ 
#pachetulluiIngrid - săptămâna 8:
Ziua 1:
💫  Sandwich cald
💫 Roșii cherry 
💫 Biscuiți fără zahăr, cu roșcove, și o turtă dulce făcută de noi
Ziua 2:
💫 Lipie cu omletă și miez de brânză 
💫 Măr golden și coacăze roșii 
💫 O curmala, nuci, stafide
Ziua 3:
💫 Sandwich cu unt de arahide și dulceață de ananas
💫 Babybel cu roșii și ardei
💫 Kaki
Ziua 4:
💫 Pizza făcută în casă 
💫 Măr 
💫 Nuci, 2-3 migdale, câteva stafide 
Ziua 5:
💫 Lipie cu cașcaval 
💫 Roșii 
💫 Biscuiți cu banane
💗 Dacă îți place acest reel, salvează-l pentru inspirație și dă-l mai departe printr-un share 💗
-----
#lunchboxideas #lunchbox #kidsbentobox #bentobox #lunchideas 
#lunchboxideas #lunchbox #kidsbentobox #bentobox #lunchideas #lunch #kidsmeal #inspiration #romanianblogger #culinaria #cookingidea #cookinginspiration #kidsfood #kidsfoodideas #supermami #romanian #creativefood #creative #colors #foodblogger #food #bites #eating #kids #lunchtime #lunchbreak #lunchprep
Într-o zi, nici nu mai știu care, am decis să a Într-o zi, nici nu mai știu care, am decis să am o zi minunată, în ciuda ploii și a frigului.
Am luat trandafirii ăștia minunați în brațe, nu m-am mai supărat pe părul meu, am zâmbit și-am ieșit pe ușă ❤️
Și-am ajuns la serviciu cu gura până la urechi, și-am avut o zi grea, plină, greaaaa (da, știu, am mai zis) dar, în același timp, bună, incredibil de bună. Ciudată alăturare? Poate. Dar mă știți, mereu călare pe curcubeu 🤪
Hei, universule, chiar dacă toate s-au schimbat dramatic, chiar dacă nu mai am timp de mine ca înainte, îți mulțumesc pentru lunile astea pline de oameni noi, care îmi fac zilele mai frumoase, de experiențe noi, de lucruri pe care le-am învățat! ❤️
The best is yet to come! 
-----
#romanian #romaniangirl #smile #blonde #naturalblonde #blondehair #blondehairdontcare #romanianblogger #romanianbeauty #smile #smiledesign #rose #roseslover #rosesofinstagram #happiness #happinessisachoice
Fetița mea a mâncat mereu foarte bine, iar asta, Fetița mea a mâncat mereu foarte bine, iar asta, cred eu, se datorează faptului că am început auto-diversificarea cu reguli stricte.
Și acum respectăm unele dintre ele - le veți regăsi în caruselul de astăzi.
Voi respectați vreo regulă atunci când vine vorba despre maaa copiilor voștri?
-----
#parenting #romanianmom #romanian #sfaturi #sfaturiutile #supermami #parinti
Hai să facem împreună pachete pentru școală s Hai să facem împreună pachete pentru școală sau pentru grădiniță cât mai colorate, cât mai atractive și, pe cât posibil, cât mai sănătoase! 🌱
Continuăm seria reel-urilor inspirație săptămânale - asta înseamnă că fiecare reel va conține câte 5 idei de #pachetelpentruscoala pe care le puteți adapta după preferințe 💫
Pe toate le veți găsi în feed-ul meu de aici (@adina.arustei) dar și pe www.Super-Mami.ro 🙋🏼‍♀️ 
#pachetulluiIngrid - săptămâna 7:
Ziua 1:
💫  Babybel
💫 Sandwich cu brăduț cu omletă și cremă de brânză 
💫  Afine și măr ionatan 
Ziua 2:
💫 Lipie cu cașcaval și ardei 
💫 Căpșune 
💫 Fulgi de porumb fără zahăr 
Ziua 3:
💫 Kaki
💫 Sandwich cu unt și cașcaval 
💫 Nuci, migdale, stafide
Ziua 4:
💫 Sandwich cu mozzarella 
💫 Roșii cherry, ardei
💫 Turtă dulce făcută de noi
Ziua 5:
💫 Inimioara din pâine cu cașcaval homemade 
💫 Coacăze, afine
💫  Nuci, fistic, migdale 
💗 Dacă îți place acest reel, salvează-l pentru inspirație și dă-l mai departe printr-un share 💗
-----
#lunchboxideas #lunchbox #kidsbentobox #bentobox #lunchideas 
#lunchboxideas #lunchbox #kidsbentobox #bentobox #lunchideas #lunch #kidsmeal #inspiration #romanianblogger #culinaria #cookingidea #cookinginspiration #kidsfood #kidsfoodideas #supermami #romanian #creativefood #creative #colors #foodblogger #food #bites #eating #kids #lunchtime #lunchbreak #lunchprep
merg ca pe sârmă mă ajut de mâini - mai mult d merg ca pe sârmă
mă ajut de mâini - mai mult de dreapta
îmi țin echilibrul 
dar uneori... mai cad.
cad, 
mă copleșc toate greutățile pământului 
mă lovesc săgeți
mă ard ochii.
dar mă încăpățânez să mă ridic
îmi dau voie să sângerez,
să mă odihnesc 
și mai apoi să continui 
cu îndârjire și cu speranță.
Nimic n-ar exista fără speranță și fără culoare... 💕
------
#blondesofinstagram #tbt #islandlive #islandlife #smile #memories #thoughts #romanian #travellingthroughtheworld #travellingislife #earnings #pink #pinkflamingo #pinkmood
Săptămâna aceasta am fost invitată de către c Săptămâna aceasta am fost invitată de către cei de la @garnier.romania la un eveniment super fain ❤️ cu ocazia asta am făcut cunoștință cu noutățile brandului - vă spun sincer că sunt multe, multe, și se adresează tuturor tipurilor de ten.
Angajamentul Garnier:
🌱 Mai multă aprovizionare responsabilă cu ingrediente
🌱 Mai multe ingrediente și formule sustenabile
🌱 Mai multe ambalaje reciclate & reciclabile
🌱 Mai multă energie regenerabilă
🌱 Mai multe acțiuni împotriva poluării cu plastic
Produsele vor fi în curând disponibile la rafturi 🙌
💫 Care vă tentează cel mai mult? Întreb și eu, ca să știu dacă pun ceva la cale sau nu... 🤫
-------
#garnier #garniermicellarwater #garnierromania #greener #greenerneverstops #beauty #beautylaunch #skincare #event #romanianbeautyblogger #romanian #skincare #beautytips #aloeserum #freeproducts
Mai mult.... @Adina.Arustei

  • Confidențialitate
  • Termeni & Condiții

Copyright ©2018 Adina Aruștei. Toate drepturile rezervate.

Fii şi tu Super-Mami! Urmăreşte-mă pe Facebook:

Super-Mami.Ro