Trei antiperspirante fără parfum potrivite proaspetelor mămici

Vă mai amintiţi când vă spuneam pe Facebook că bebeluşii îşi recunosc mama după miros şi că tocmai de aceea e bine să nu folosim produse cosmetice prea parfumate? În acest sens, m-am gândit să vă scriu despre trei antiperspirante fără parfum potrivite proaspetelor mămici pe care le-am folosit sau le folosesc în prezent.

Nu de alta, dar şi eu am căutat astfel de produse după ce fetiţa mea a început să plângă aproape isteric când a simţit mirosul antiperspirantului pe care tocmai îl aplicasem (era preferatul meu din acel moment, Nivea, dacă nu mă înşel).

Până atunci îmi făceam duş, aplicam spray-ul (hotărâsem să folosesc un antiperspirant eficient pentru mine) şi trecea ceva timp până o luam din nou în braţe. Însă în acea zi în care a început să plângă de la mirosul puternic se trezise şi am luat-o în braţe imediat, fără să îmi dau seama de miros. Şi uite-aşa, am lăsat-o imediat jos în pătuţ, am şters antiperspirantul cu un şerveţel umed şi… nu a mai fost deranjată când am luat-o iar în braţe. Aşadar, a trebuit să găsesc rapid produse care să mă protejeze de mirosul neplăcut. Cât mai mult, dacă era posibil :), pentru că nu mai am cum şi când să mai fac două duşuri pe zi…

Prima sugestie de antiperspirant fără parfum potrivit mămicilor care alăptează şi celor care îşi ţin puii în braţe este deodorantul roll-on anti-perspirant Vichy, eficacitate 48h.

Produsul acţionează la nivelul glandelor sudoripare, nu conţine alergeni, parabeni sau alcool. Este potrivit pielii sensibile şi este hipoalergenic. Nu lasă urme albe, nu este lipicios după aplicare şi oferă o senzaţie de prospeţime care se menţine.

Fără parfum! Puteţi găsi deodorantul Vichy fără parfum aici, la un preţ de 35 de lei.

Al doilea produs pe care îl puteţi folosi este unul pe care îl puteţi comanda online de pe iherb.com: roll on atiperspirant fără parfum Crystal Body Deodorant, 66 ml. Preţul a fost de 16.78 lei şi l-am folosit cu mare spor. Nu are parfum, nu rămâne lipicios, protejează bine şi vi-l recomand. (Dacă sunteţi la prima comandă pe iherb.com, folosind codul “GOJ236” puteţi obţine o reducere suplimentară de 5$ la prima comandă. Mai multe detalii despre iherb.com, comenzi la activ şi produse aflaţi de pe www.FromMegwithLove.Ro)

Al treilea este un produs mass market, care poate fi găsit în supermarket-uri şi magazine cu produse de beauty: Mitchum. Bineînţeles, în varianta fără parfum, flacon cu pulverizator (spray). Costă 20 de lei (preţ întreg, însă în ultima perioadă l-am tot găsit cu 50% reducere). Mitchum deodorant spray fără parfum poate fi comandat şi online de aici.

Eu am de gând să folosesc astfel de produse până când bebe face şase luni. Apoi uşor, uşor, voi reveni la cele pe care le foloseam înainte de naştere.

Voi folosiţi sau aţi folosit antiperspirante sau produse fără parfum cât e sau a fost bebe micuţ?

Comments

comments

Article Tags :
Adina Aruștei

Eu sunt Adina şi împreună cu domnişoara Fundiţă, fetiţa mea, îţi urăm "Bun venit!" pe www.Super-Mami.Ro!  Citeşte mai mult ➤

Related Posts

Discussion about this post

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. Ana Alexandra spune:

    Va trebui sa le incerc. Eu am descoperit de ceva vreme ca, atata timp cat sunt epilata foarte bine sub brat, e suficient sa dau un jet de parfum ca sa obtin efectul dorit.
    Iar parfumul are mult mai putine chimicale decat deodorantele la tub. Desigur, un parfum usor, de zi.