Nivea Baby, îngrijire de la prima atingere

Nivea Baby, îngrijire de la prima atingere

Nivea este unul dintre brandurile care iubesc copilașii și de aceea, își propune să le fie alături încă din primele zile de viață. Produsele gamei dedicate, Nivea Baby, au formule special create, delicate și testate pentru a oferi îngrijire de la prima îmbrățișare!

Astfel, gama Nivea pentru bebeluși conține:
NIVEA Șampon și spumă de baie: formula este îmbogățită cu extras de mușețel și minerale naturale, care au rolul de a curăța delicat pielea și părul lui bebe.
Produsul este disponibul în flacon de 200 ml (preț recomandat 11,43 lei) sau în flacon de 500 ml prevăzut cu pompiță (preț recomandat 18,97 lei).

NIVEA Baby soft cream poate fi folosită la masaj. Hidratează și protejează pielea împotriva deshidratării, oferind relaxare în același timp; preț recomandat 14,59 lei, 200 ml.
Șervețelele umede NIVEA sunt îmbibate în cremă de gălbenele și sunt necesare în orice casă în care există bebe. Fie că le folosim acasă, fie le punem în geanta bebelușului, sunt indispensabile atunci când schimbăm scutecul. Prețul recomandat pentru șervețelele umede NIVEA Soft&Cream este de 9,27 lei / 63 bucăți.
Atunci când vine vorba despre funduleț și despre roșeața sau iritația apărută în urma folosirii scutecelor, crema NIVEA Baby vine în ajutor. Crema pentru bebeluș Nivea previne apariția inflamațiilor și iritațiilor, protejând în același timp pielea sensibilă. Prețul recomandat este de 16,67 lei / 100 ml.
Voi folosiți produse din gama NIVEA Baby?

Comments

comments

Article Tags :
Adina Aruștei

Eu sunt Adina şi împreună cu domnişoara Fundiţă, fetiţa mea, îţi urăm "Bun venit!" pe www.Super-Mami.Ro!  Citeşte mai mult ➤

Related Posts