S-a deschis un nou Magazin Certificat LEGO® în Park Lake Bucureşti

LEGO® este un brand tare iubit de cei mici. O vad pe nepoțica mea înnebunită după tot ce inseamnă Lego și deja are o colecție impresionantă pentru vârsta ei. Ce păpuși, ce bebeluși? LEGO o face fericită!

Sunt sigură că și voi aveți pitici care preferă să își lase imaginația să zburde folosind piesele. De aceea, vreau să vă anunț că s-a deschis Un nou Magazin Certificat LEGO® în Park Lake Bucureşti, în proaspăt deschisul mall.
Acest magazin certificat LEGO este mai mult decât un simplu magazin de jucării, pentru că în incinta sa pasionații pot descoperi și Pick and Build wall, locul din care își pot alege cărămizile și elementele dorite. Vestea bună este că sortimentația de piese se înnoiește constant, ceea ce înseamnă mai multă distracție și creativitate!
Un nou Magazin Certificat LEGO® în Park Lake Bucureşti

Magazinul LEGO din Park Lake este un centru de distracție, unde copiii pot construi liber, pot interacționa cu modele 3D supradimensionale și își pot crea propria minifigurină personalizată.
Un nou Magazin Certificat LEGO® în Park Lake Bucureşti
Acest magazin este al șaptelea deschis, celelalte fiind în Afi Palace Cotroceni, Promenada Mall și Mega Mall (București), AFi Palace Ploiești, Polus City Center Cluj și City Park Constanța.
Ce spuneți, le facem o vizită împreună cu cei mici?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

2 thoughts on “S-a deschis un nou Magazin Certificat LEGO® în Park Lake Bucureşti”

  1. Buna, e pentru prima data cand va vizitez blogul si vreau sa va spun ca imi place ceea ce faceti! mult succes si continuati tot asa… v-am adaugat la favorite 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *