Respiră uşor cu ajutorul produselor Marimer!

În articolul de astăzi vă invit să vorbim despre igiena corectă a nasului – atât al nostru, cât şi al bebeluşului nostru. În acest sens, vreau să vă spun câteva cuvinte despre un brand care există pe piaţa din România: Marimer.

Produsele Marimer conţin apă de mare, care ne va ajuta să respirăm mai bine – de la mic la mare. Apa de mare este colectată zilnic de la mare adâncime din marea Mânecii, în Bretagne, loc renumit pentru calitatea apelor şi pentru cele mai puternice maree din Franţa. După colectare, apa de mare este filtrată, apoi diluată înaintea unei ultime filtrări sterilizate. Apa nu este tratată cu nicio substanţă chimică.

Apa de mare Marimer conţine minerale numite şi oligoelemente, care au rolul de a întări imunitatea. Astfel, cuprul şi manganul din Marimer Sinuzite şi Rinite cresc imunitatea locală, au efect antialergic, antiviral, antiinfecţios şi antiinflamator.

Marimer oferă soluţii pentru întreaga familie, chiar şi pentru bebeluşi, începând cu prima zi din viaţă. Pentru o igienă nazală corectă, se face o instilaţie per nară, de 1-4 ori pe zi, înainte de mese. Este important ca bebeluşul să aibă căile nazale curate, pentru că altfel veţi întâmpina probleme la alăptare/hrănire. Se va crea un cerc vicios şi e atât de simplu să evitaţi asta!

Spray izotonic Marimer – 100% natural, steril şi fără conservanţi. Poate fi folosit încă de la naştere.

Spray Marimer Baby – recomandare utilizare: încă de la naştere. Noi avem această variantă;

O altă variantă a batistei bebeluşului este acest aspirator nazal Marimer. Pentru o aspirare eficientă a mucozităţilor, mucoasele trebuiesc mai întâi umidificate (prin folosirea soluţiei izotonice unidoze sau spray), mai apoi folosindu-se aspiratorul. Recomandare utilizare: 0-3 ani.

Unidozele Marimer sunt utile în călătorii, iar mamele preferă să le folosească în primele zile de viaţă ale bebeluşului. Ele conţin 100% apă de mare diluată, izotonică, sterilă. Recomandare de utilizare: 0-6 luni.

Alte produse din portofoliul Marimer:

Spray Marimer Sinuzite şi rinită

Spray hipertonic nas înfundat:

Important de ştiut: produsele Marimer nu provoacă dependenţă. Le găsiţi deja în farmacii sau online, iar motto-ul lor este: Respiră uşor cu ajutorul produselor Marimer!

Închei articolul întrebându-vă voi ce produse folosiţi pentru igiena nazală a bebeluşului vostru. Vi se pare util un astfel de produs? Îl folosiţi zilnic sau doar la nevoie?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

2 thoughts on “Respiră uşor cu ajutorul produselor Marimer!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *