Noutăţi Nivea Baby: şampon extra-delicat

Deşi bebe mai are aproape 12 săptămâni până să sosească, am început uşor-uşor să îi luăm câte ceva. Pe lângă primele lucruri ale bebeluşului pe care le-aţi văzut deja, am mai comandat nişte hăinuţe şi am făcut o listă cu produse necesare (despre care o să vă povestesc în curând).

Şi uite-aşa am ajuns şi la produse pentru îngrijirea bebeluşului. Nu de alta, dar nu avem de gând să o spălăm cu săpun de casă, nu e aşa? Pielea fină a bebeluşului (a capului sau de pe corp) are nevoie de produse special create!

Tot citind, am aflat că Nivea a lansat un şampon extra-delicat. Eu sunt mare fană Nivea (cel puţin cinci produse de-ale lor se găsesc acum în baia mea. Şi nu exagerez!) şi mai mult decât atât, când am fost la prietena mea (pe care o găsiţi pe blogul EmoţiideMămică), am văzut că şi ea foloseşte acest brand pentru bebeluşul ei. Şi cum eu am mare încredere în alegerile ei, era clar! Nivea Baby va fi invitată şi în baia noastră şi mai mult, în viaţa puiului nostru.

Noul şampon extra-delicat Nivea Baby este disponibil în flacoane de 200 ml şi de 500 ml, iar cel mare este prevăzut cu pompiţă, pentru o folosire mai simplă şi mai rapidă. Iubesc produsele care au pompiţe!

Mai mult, noua formulă este îmbogăţită cu extract natural de muşeţel şi nu conţine săpun sau alcool: pa-pa iritaţii!

Preţurile pentru şampon extra-delicat Nivea Baby: 200 ml: 10, 39 lei, 500 ml: 17.24 lei. Putem găsi produsele în farmacii, dar şi în hypermarketuri şi supermarketuri, la raioanele cu produse dedicate îngrijirii copilaşilor.

http://super-mami.ro/wp-content/uploads/images/SuperMami/NIVEA%20Baby%20Sampon%20extra%20delicat_200%20ml.png

Voi folosiţi produse Nivea Baby pentru îngrijirea bebeluşilor voştri? Care este produsul care nu vă lipseşte din casă?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 thought on “Noutăţi Nivea Baby: şampon extra-delicat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *