Lipikar FLUIDE – îngrijire pentru întreaga familie de la La Roche Posay

Vă propun să începem să vorbim uşor, uşor, şi despre îngrijirea pielii bebeluşilor. Al meu bebeluş mai are un pic până va avea nevoie de astfel de produse şi de îngrijire atentă a pielii, dar mă gândesc că poate nu este cazul şi la voi. Sau poate că deja aţi început să citiţi şi despre acest subiect (aşa, ca mine!)
De aceea, astăzi vă invit să vorbim despre Lipikar FLUIDE – îngrijire pentru întreaga familie de la La Roche Posay.

Aşa cum aţi aflat şi din titlu, Lipikar FLUIDE de la La Roche Posay este un produs destinat întregii familii, însă el este potrivit şi pentru pielea fină, catifelată şi atât de preţioasă a bebeluşilor. Şi asta pentru că fluidul a fost special conceput pentru a îngriji pielea, pentru a o hidrata (datorită untului de shea şi a glicerinei din compoziţie), calma (datorită apei termale La Roche Posay) şi proteja.

Lipikar FLUIDE are o formulă lejeră, o textură proaspătă şi intră rapid în piele, ceea ce înseamnă că putem îmbrăca bebeluşul după aplicare. Nu conţine parfum sau parabeni (un aspect foarte important, aş spune eu!). A fost testat sub control dermatologic pediatric şi oflalmologic pe pielea cu predispoziţie la atopie. Este considerat invoaţie pentru pielea uscată, având o formulă hidratantă concentrată (aşa cum spuneam şi mai sus) cu niacinamidă .

Preţul recomantat la raft (îl puteţi găsi în farmaciile din toată ţara, precum şi în parafarmaciile din marile hypermarketuri – Auchan spre exemplu începând cu luna martie 2016): Lipikar FLUIDE 200 ml: 52 lei, 400 ml: 70.5 lei.

Cum vi se pare acest produs? L-aţi încerca pe pielea bebeluşului vostru? Folosiţi produse La Roche Posay, atât pentru voi cât şi pentru copiii voştri?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *