Nu ştiu voi, însă eu, când am copilul bolnav, când o doare ceva, pur şi simplu nu mai pot funcţiona normal. Neputinţa asta mă roade, îmi dă târcoale, mai-mai să mă iau cu ea la trântă. Şi ce i-aş mai face! Ohh, ce i-aş mai face ei şi bolii care îmi chinuie copilaşul!
Din păcate însă, oricât aş vrea eu să fac ceva acum, nu stă în puterea mea. Aşa că apelez la ajutoare. Oricare ar fi ele, numai ca să îi fie bine puiului meu. Îmi amintesc că în primele luni după naştere, odată cu apariţia colicilor, neputinţa mai sus amintită era vecina mea de pat. Când vedeam că Ingrid se strânge de burtică, se înconvoaie cumva şi plânge, parcă se rupea ceva în mine. Colicii, bată-i soarta! Ei erau de vină!
Din fericire, pe piaţă există produse care pot ameliora durerile de burtică ale bebeluşilor. Azi vreau să vă spun mai multe despre un produs care v-ar putea fi de ajutor în această „luptă”. Poate îl cunoaşteţi deja sub denumirea de ColiCalmin, însă între timp acest produs a devenit ColiPrev. Sub această denumire se găseşte azi pe piaţă.
Care este cauza primară a apariţiei colicilor la bebeluşi? De ce au bebeluşii colici?
Ei bine, se pare că deficienţa temporară de lactază ar fi motivul pentru care bebeluşul are dureri.
Studiile arată că prezenţa lactozei în alimentaţia bebeluşului are mai multe plusuri decât minusuri. Şi asta pentru că lactoza aceasta asigură aproximativ 40% din energia necesară nou-născutului. În plus, facilitează absorbţia calciului şi a fierului în organism, asigurând astfel sănătatea microflorei intestinale. Galactoza (una dintre cele două componente ale lactozei) rezultată prin scindarea lactozei este şi ea încorporată direct în sistemul nervos central.
Cum acţionează ColiPrev?
Aşa cum spuneam, picăturile pentru bebeluşi ColiPrev acţionează direct asupra cauzei primare a colicilor. E mai uşor decât să tratezi efectul, aşa că se acţionează intens direct asupra cauzei care îi provoacă.
ColiPrev este un supliment alimentar de enzimă lactază din sursă naturalaă. Are cea mai mare concentraţie de lactază de pe piaţă şi nu este necesar să îl păstrăm la frigider între administrări.
Când pot administra ColiPrev bebeluşului?
Picăturile ColiPrev se pot folosi încă din primele zile de naştere, până la vârsta de aproximativ patru luni. Când lucrurile vor intra pe un alt făşas, iar colicii vor rămâne undeva acolo, uitaţi, într-o cutiuţă peste care se va pune praful.
Veţi vedea că pe măsură ce bebeluşul creşte, veţi învăţa să îi descifraţi fiecare plânset, grimasă şi oftat. Iar când va vorbi şi vă va spune exact ce îl doare, parcă neputinţa va fi de altă natură. Parcă e mai uşor când îţi arată sau spune şi ştii cum să îi alini durerea, decât atunci când e un boţ mic cu miros de bebeluş.
Dacă aveţi un bebeluş care se confruntă cu dureri de burtică, vă invit pe Facebook! Alături de ColiPrev, am decis să vă dăruim cinci produse, pentru a le încerca şi voi. Detalii şi înscriere aici.
Cu zâmbet să vă fie ziua!
Pingback: Pregătirea şi recoltarea analizelor - experienţa noastră - Super-Mami.Ro
[…] aţi mers la analite cu cei mici? Cum a fost experienţa? V-a durut şi pe voi sau doar pe […]