Reţetă de smoothie pentru bebeluşi: Choco smoothie

Legenda spune că mămicile se dau uneori peste cap pentru ca odorul lor să mănânce. Aşa că găsesc diferite metode de a le oferi alimente, doar-doar le-or mânca mai bine. Aşa şi eu: am profitat de invitaţia Ruxandrei în campania G21 şi am pregătit trei smoothie-uri delicioase pentru bebeluşi.

Fiecare smoothie ascunde un ceva (poate un ingredient a cărui existenţă în combinaţie e posibil să vă mire, poate o prezentare care convinge bebeluşul că merită să guste ce i-am pregătit…), aşa că vă invit să facem împreună magii!

Primul smoothie pe care vi-l propun se numeşte Choco Smoothie. Poate înlocui cu succes desertul Paula datorită aspectului şi – acum urmează partea cea mai bună – nu are zahăr (care ştim cât de “benefic” este) sau cacao (care îi agită pe bebeluşi). Daa, chiar există o astfel de combinaţie! Cum am făcut acest smoothie pentru bebeluşi?

Reţetă de smoothie pentru bebeluşi: Choco smoothie

Ingrediente necesare şi mod de preparare pentru Choco smoothie:

  • două banane, 100 g de ricotta* şi patru linguri de suc de portocale proaspăt se amestecă în blender.
  • în jumătate din compoziţie se adaugă carob, apoi se pun alternativ câte o lingură de smoothie într-un pahar. Decorăm şi savurăm!

Textura acestui smoothie pentru bebeluşi va fi foarte fină, aerată, graţie ricottei. Latura ciocolătoasă a problemei va fi cu siguranţă observată şi devorată!
*pentru bebeluşii cu intoleranţă la lactate sau pentru cei care nu consumă lactate, ricotta poate fi înlocuită cu succes cu două-trei linguri de cremă de cocos.

Reţetă de smoothie pentru bebeluşi: Choco smoothie

Domnişoara Fundiţă nici nu bănuieşte că a mâncat ricotta (nu e mare fană, dar uite că aşa a acceptat-o) şi a fost bucuroasă că a putut să se joace în voie cu paiuri colorate. Şi eu am fost bucuroasă pentru că am văzut-o sorbind cu poftă această combinaţie şi ce să zic… mi-ar plăcea să îi fac mai des smoothie-uri poate chiar folosind blenderul G21. El este motivul pentru care am acceptat să particip în campania “Smoothie-ul meu preferat”. Mă încântă puterea lui (1628 W) şi faptul că are 32.000 rotaţii de minut (wow!). Mai multe detalii şi preţul puteţi găsi aici.

Coşul cu fructele care m-au ajutat să pregătesc cele trei smoothie-uri pentru bebeluşi

E, ce spuneţi despre această reţetă de smoothie pentru bebeluşi: Choco smoothie pe care v-am propus-o? Merită încercată? Mai am încă două de pregătit, staţi pe aproape!

Cu zâmbet să vă fie ziua!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

3 thoughts on “Reţetă de smoothie pentru bebeluşi: Choco smoothie”

  1. Arata foarte bine! As savura-o cu multa placere, ca al meu copil nu ar atinge-o de limba – nici acum, nici cand era bebelus (cand voia doar treburi pe care sa le ia singur in mana) 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *