Fotocartea Celebook – albumul foto care te va emoţiona

Cine face zilnic fotografii copiilor, mâna sus! Oooohoho, nici nu mă aşteptam altfel: nu doar eu îi fac câte 5(0) zilnic, ci şi voi! Perfect. Atunci daţi-vă un pic mai aproape, pentru că vreau să vă vorbesc despre Celebook, o fotocarte pe care trebuie să o avem măcar într-o ediţie în biblioteca personală.

Am ajuns la concluzia asta după ce mi-a fost spartă maşina şi furat telefonul (şi nu numai). M-am perpelit după telefonul ăla. Nu că era nu ştiu ce brand, că acum am unul şi mai mare şi mai frumos şi mai alb, dar conţinutul, sau faptul că dispăruse conţinutul, mi-a adus multe lacrimi. Pierdusem tot… toate contactele, toate fotografiile, toate clipurile. Norocul meu e că îl mai pun la încărcat în laptop şi îşi face singur backup. Altfel, jeleam fotografiile mult şi bine… Uite-aşa am învăţat o lecţie: fotografiile se ţin pe telefon, dar cel mai sfânt e să le ţinem pe hârtie.

Fotocartea Celebook - albumul foto care te va emoţiona

Aici intervin albumele foto. Eu am primit de curând o fotocarte Celebook şi despre ea vreau să vă vorbesc. Pentru că e foarte uşor să ne creem un album, o fotocarte din aceasta, care va fi tipărită ulterior în Olanda, pe hârtie de calitate. Ne putem juca (într-un editor foarte intuitiv) cu fotografiile alese, putem crea design personalizat, putem întoarce, pune în ordine calendaristică, adăuga filtre, date, titluri… şi câte şi mai câte!

O fotocarte Celebook poate fi un cadou foarte fain atât pentru voi, dar şi pentru bunici. Sau pentru naşi. Cu fiecare pagină dată, îţi aminteşti momente dragi. Uite, aici domnişoara Fundiţă avea doi dinţişori, aici trei… hahaha, cum râdea ea cu trei fasolele! Aici abia începuse autodiversificarea şi mânca brioşe cu afine. Iar aici… cât de frumos putea să râdă, cu toţi dinţii!
Eu am pus fotografiile în ordine cronologică şi m-am emoţionat un pic răsfoind albumul. Ceea ce cu siguranţă vi se va întâmpla şi vouă! Practic, veţi vedea cum s-a schimbat copilaşul vostru de la lună la lună…

Fotocartea Celebook - albumul foto care te va emoţiona

Dacă v-aţi hotărât că merită să deţineţi măcar o fotocarte, musai să ştiţi că până la 1 iulie 2018 am un cod promoţional pe care dacă îl veţi folosi, veţi obţine 20 de pagini extra cadou. Codul este “SUPERMAMI“, iar produsul va ajunge oriunde în ţară în 9-12 zile. Despre preţurile pentru fotocărţi puteţi afla mai multe de pe site-ul Celebook.ro.

Fotocartea Celebook - albumul foto care te va emoţiona

Cu zâmbete să vă fie ziua!

Comments

comments

Adina Aruștei

Eu sunt Adina şi împreună cu domnişoara Fundiţă, fetiţa mea, îţi urăm "Bun venit!" pe www.Super-Mami.Ro!  Citeşte mai mult ➤

Related Posts

Fii şi tu Super-Mami! Urmăreşte-mă pe Facebook: