Merită să cumperi o pernă de alăptare?

Nu cred că există vreo (viitoare) mamă care să nu fi văzut vreodată o pernă de alăptare. Sau chiar să fi avut una! Eu fac parte dintre cele care recunosc cu mâna pe Fundiţă că perna pentru alăptare mi s-a părut foarte utilă. De aceea, am decis să vă scriu mai multe despre ea şi mai mult decât atât, să vă povestesc despre o pernă de alăptare specială, creată de cei de la Lemon Box. Veţi vedea imediat de ce o numesc aşa.


În primul rând: de ce merită să cumperi o pernă de alăptare?

  • Mâna sus cine îşi aminteşte de nopţile luuuungi din ultimele săptămâni de sarcină, când nicio poziţie de somn nu era confortabilă. Ba te durea spatele, ba te sprijineai pe burtă, ba dădea bebe câte un şut şi trebuia să îţi schimbi poziţia… ei, o pernă de alăptare este fix mană cerească! O iei în braţe, pui un picior peste ea, sub ea, o întorci pe toate părţile, o foieşti – te foieşti tu până găseşti combinaţia perfectă. Cert este că îţi va face mult mai comodă perioada petrecută în pat, susţinând întregul corp. O şi puteţi întoarce pentru a ţine picioarele ridicate.

  • după ce ai născut, te poţi sprijini pe ea (o pui la spate) pentru a alăpta mai uşor.
  • poţi pune bebeluşul pe perna de alăptare (că doar de asta e pernă de alăptare, nu?) şi poţi încerca diverse poziţii, pentru o ataşare cât mai bună şi un supt cât mai eficient. Perna reduce tensiunea din zona gâtului, burticii şi te poţi relaxa cât alăptezi;
  • dacă dormi în pat cu bebeluşul şi ţi-e temă că te poţi întoarce peste el, pune perna de alăptare între voi. Forma pernei de alăptare Lemon Box este perfectă pentru aşa ceva!
  • dacă bebe doarme în pătuţ, pune perna pe lângă el, pentru a crea ca un cocon, un “cuib”. O să se simtă tare bine acolo!
  • dacă bebe a început să o ia la sănătoasa, poţi pune perna spre marginea patului. Nu va trece peste ea şi uite-aşa nu va cădea! Stres în minus – cu plăcere!
  • când mai creşte bebe, îi poţi pune pe burtică, sprijinit de pernă. La plajă cu tine, bebeluşule!
  • după ce începe să stea în funduleţ, perna de alăptare poate fi folosită ca sprijin
  • perna de alăptare Lemon Box poate fi folosită de toată familia: o poţi lua cu voi în parc sau la diferite ieşiri, vă puteţi tolăni pentru a viziona un film etc etc.

Şi acum să vă spun de ce perna de alăptare de la Lemon Box este specială. Ei bine, ea este lucrată în România de persoane cu dizabilităţi. Aşadar, pe lângă beneficiile pe care vi le poate aduce o astfel de pernă, puteşi susţine şi voi brandul Lemon Box. Găsiţi perna şi alte detalii despre ea (compoziţie, caracteristici, întreţinere) aici.
Eu apreciez din suflet oamenii care luptă, indiferent de obstacolele pe care viaţa le-a scos în calea lor. Oameni care îşi doresc să realizeze ceva, oameni care visează, oameni care sunt caracterizaţi de un optimism incurabil. Dar voi?

Comments

comments

Adina Aruștei

Eu sunt Adina şi împreună cu domnişoara Fundiţă, fetiţa mea, îţi urăm "Bun venit!" pe www.Super-Mami.Ro!  Citeşte mai mult ➤

Related Posts