Avene TriXera Nutrition – îngrijrea pielii uscate a întregii familii

Acum ceva timp vă povesteam despre gama XeraCalm de la Avene. Iată că acum am veşti noi tot de la acelaşi brand – lansarea gamei Avene TriXera Nutrition, special creată pentru îngrijirea pielii uscate a întregii familii.

Indiferent dacă avem o piele uscată, cu tendinţe atopice, grasă, cu aspect normal sau o piele care prezintă anumite caracteristici, gândiţi-vă aşa: ea este învelişul nostru extern. Pe lângă rolul de barieră protectoare, pielea ia contact cu tooooot ce ne înconjoară. Pe lângă reguli de igienă pe care ar trebui să le respectăm atât noi, cât şi (pentru) copiii noştri, pielea are nevoie de îngrijire susţinută, de durată, pentru a fi sănătoasă. Nu este de ajuns să folosim un produs până când observăm o diminuare a scuamelor, de exemplu. Dimpotrivă: trebuie să înţelegem că aşa e pielea noastră şi că are nevoie de îngrijire continuă. Fiecare tip de piele are nevoie de îngrijire specifică, pentru că suntem diferiţi.

Noua gamă de produse hrănitoare Avene TriXera Nutrition este recomandată pielii uscate, care “ţine”, care strânge. Cu siguranţă ştiţi senzaţia, iar la bebeluşi şi copii putem observa acest aspect.

Ce aduce nou această gamă este chiar formula sa. Avene a îmbinat onctuozitatea unui balsam şi textura fluidă a unei loţiuni pentru a facilita aplicarea. Putem să ne îmbrăcăm imediat, pentru că nu sunt lipicioase sau grase. Produsele hrănesc pielea, iar primul ingredient, baza, este apa termală. Pot fi folosite şi de copiii mai mari de trei ani.

Gama Avene TriXera Nutrition conţine:

 • gel de curăţare nutri-fluid – textură uşor parfumată, potrivită utilizătii zilnice. Bine de ştiut că are toleranţă cutanată, oculară şi ginecologică.
 • loţiune nutri-fluidă – produsul conţine parfum şi poate fi folosit atât pe corp, cât şi pe faţă.

 • balsam nutri-fluid – faţă de loţiune, formula nu conţine parfum.

Nu uitaţi: este important ca un medic dermatolog să vadă pielea copilaşului vostru, în cazul în care suspectaţi că ar exista vreo problemă. Niciun diagnostic nu se pune pe internet, iar produsele trebuie să fie folosite în cunoştinţă de cauză pentru ca efectele să fie vizibile.

Voi folosiţi produse din portofoliul Avene? Pentru voi sau pentru copii? Cum vă înţelegeţi? Aţi observat vreo schimbare pe parcursul utilizării lor?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 thought on “Avene TriXera Nutrition – îngrijrea pielii uscate a întregii familii”

 1. Bună Super Mami.

  Noi n-am avut ocazia sa folosim nimic de la Avene pana acum.
  Am tot auzit păreri bune despre aceste produse, dar uite ca nu ne-am “intersectat” 🙂
  Mă bucur sa văd ca tot mai multe firme fabrica game cu produse fără parfum. Mi se pare ca din punctul ăsta de vedere nu sunt prea multe opțiuni pe piața din România.
  În mod normal as alege o loțiune cu parfum, dar am trecut și prin episoade neplăcute cu iritații și a trebuit sa apelez la o crema cu cat mai puțin alergeni, deci neparfumata.
  Deci recomandările tale sunt mai mult decât binevenite!
  Mulțumim de info.
  O zi frumoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *