Primele jucării ale bebeluşului meu

Dacă tot am vorbit despre cum alegi jucăriile pentru bebeluş, azi vreau să vă arăt primele jucării pe care Ikki chiar le-a observat şi luat în mânuţă. Am primit multe, însă pe unele le-am şi cumpărat şi bine am făcut.

Prima jucărie pe care a primit-o la botez (la aproximativ trei luni) este o carte-pisicuţă de la Mom’s. S-a arătat interesată de ea din primele zile în care i-am dat-o, pentru că întreaga ei suprafaţă foşneşte. Mai mult decât atât, pisicuţa este pliată în două şi prinsă cu un scai. Dacă o desfaci, vei observa un desen alb-negru (“culori” perfecte pentru bebeluşul atât de mic). Faptul că e pliată în două m-a ajutat să i-o bag pe mânuţă (nu cred că ăsta era rolul ei, dar inventăm), lucru care i-a făcut plăcere, pentru că mişca mânuţa urmărind-o.

A doua jucărie pe care îţi recomand să o cumperi bebeluşului tău este girafa Sophie. Probabil ai auzit de ea – toţi bebeluşii din jurul nostru o au. Ce e aşa de deosebit la Sohpie, de e şi aşa de scumpă (aproximativ 60 de lei)? Păi, în primul rând, este fabricată dintr-un cauciuc moale, perfect pentru ros şi băgat în guriţă. Se pliază, este uşoară şi chiţăie când este strânsă. Are o zonă texturată şi culori care atrag copilul. Am luat-o după ce am născut şi am pus-o lângă bebeluş chiar din prima zi în care am cumpărat-o. Uşor, uşor, a început să o observe, să o ţină în mânuţă, să o ducă la gură, să mi-o arunce în cap… 🙂 Noi am luat-o de aici.

În afară de acestea două, utile sunt jucăriile de dentiţie. Inele, albinuţe, ursuleţi – fiecare ce găseşte pe piaţă. Bebeluşul le va roade cu plăcere, iar pentru a-i calma durerile de gingii este recomandat să puneţi aceste jucării în frigider înainte de a i le oferi. Modele găsiţi aici.

Cât e bebeluşul atât de mic, alegeţi jucării viu colorate, care eventual se prind de pătuţ, mânuţă, cărucior etc. pentru că una-două le aruncă. Se găsesc cârlige speciale pentru jucării sau jucării care le au deja.

Voi ce jucării aţi luat pentru primele luni de viaţă ale bebeluşului vostru?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

3 thoughts on “Primele jucării ale bebeluşului meu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *