Gama XeraCalm A.D, Avene – îngrijire și calmare a pielii cu dermatită atopică

Vă mai amintiți de articolul în care vă spuneam de prima vizită la dermatolog? De atunci am cam intrat în priză cu începutul de dermatită atopică al bebelușei și am acordat o atenție mult mai mare produselor care intră în contact cu pielea ei. În ultima perioadă am mai observat episoade și am simțit din nou pielea mai aspră în unele locuri. Calc în continuare hăinuțele, iar produsele sunt specifice pielii cu tendință atopică.

Tocmai de aceea, am aflat de noile produse Avene special create pentru pielea cu dermatită atopică: gama XeraCalm A.D.

Dacă până acum bebe nu prea își coordona mișcările, ehe, acum e altă treabă și reușește să se și scarpine în zonele cu probleme. Mâncărimile apar în straturile superioare ale pielii și îi tulbură funcționarea normală. Ele sunt cauzate în principal de lipsa apei. În acest caz, epiderma trebuie ajutată să funcționeze normal prin aplciarea unor produse cu emolienți activi.
Gama XeraCalm A.D de la Avene are o formulă unică, dezvoltată cu un număr minim de ingrediente. Scopul este de a hidrata și calma pielea sensibilă, pruritul, și de a reface bariera naturală a pielii.
Componentele gamei XeraCalm A.D sunt: cremă, gel de duș și balsam. Produsele au formulă sterilă și nu conțin parabeni sau parfum. Se găsesc în farmacii și pot fi folosite atât pentru pielea bebelușilor, cât și pentru cea a adulților.
Adiacent putem folosi și apa termală Avene (comprese și pulverizări) pentru a calma iritația și mâncărimea.
Voi folosi produsele din gama XeraCalm A.D de la Avene și voi reveni cu impresii!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 thought on “Gama XeraCalm A.D, Avene – îngrijire și calmare a pielii cu dermatită atopică”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *