Cum scapi de cojițele din capul bebelușului?

Cunoscute sub denumirea de cruste de lapte (dermatită seboreică infantilă), cojițele din capul bebelușului sunt ca niște solzi galbeni. Pot fi asemănați cu mătreața de la adulți; sunt inestetice și dacă dai cu unghia ușor, se desprind.

La unii copii, cojițele sunt prezente și în sprâncene sau pe tot capul.
Bebelușa noastră a avut cojițe în păr pe alocuri (în creștet și ca un V spre frunte), dar cât a fost mică le-am lăsat în pace. Abia acum la trei luni le-am abordat și înlăturat.
Pentru că nu am vrut să apelez la soluțiile propuse de cele care “știu”, am apelat la un produs Bioderma. Parcă nu mai suntem acum 20 de ani ca să îi punem copilului ulei (de măsline, de floarea soarelui, de bebeluș – fiecare cu recomandarea sa) în cap, după care pungă și mai știu eu ce alte metode băbești. Și nici nu voiam să scrijelesc pur și simplu scalpul delicat.
Aveam luat un produs de la Bioderma din gama ABCDerm pe care vreau să vi-l recomand: Babysquam. Am fost foarte mulțumită de el!

Cum scapi de cojițele din capul bebelușului (crustele de lapte) folosind Babysquam de la Bioderma? Foarte simplu!
Produsul se aplică în locurile afectate, masând ușor. Se lasă să acționeze 30 de minute, apoi se piaptănă uşor şi se  îndepărtează cu ajutorul unui șampon blând. Eu folosesc unul din aceeași gamă și am șamponat de fiecare dată de două ori.
Am repetat de patru ori operațiunea, iar în două săptămâni nu mai exista urmă de cojiță în capul fetiței!
Prețul întreg al cremei Babysquam de la Bioderma care ne ajută să îndepărtăm cojițele este de: 37 lei și îl puteți găsi aici (acum la reducere, 29 lei).
Voi cum ați scăpat de aceste cojițe inestetice?

Comments

comments

Article Tags :
Adina Aruștei

Eu sunt Adina şi împreună cu domnişoara Fundiţă, fetiţa mea, îţi urăm "Bun venit!" pe www.Super-Mami.Ro!  Citeşte mai mult ➤

Related Posts