Veri colorate şi piele protejată cu Nivea Sun Kids SPF 50+

Atunci când vine vorba despre protecţia pielii, SPF-ul este primul cuvânt care îmi vine în gând. Mai ales acum, pe timp de vară! Eu una încerc să mă protejez cât mai bine atunci când ies din casă (ca să nu mai vorbim de momentele în care mă expun la soare) şi folosesc produse cu SPF cât mai ridicat. Recunosc însă că uneori, din grabă, uit să aplic crema cu factor de protecţie solar şi… regret după.

Însă atunci când vine vorba despre copiii noştri, verbul a uita trebuie să îşi ia uşor-uşor zborul din vocabularul nostru! Aplicarea loţiunilor solare pentru protejarea pielii sensibile a copiilor este vitală, mai ales dacă mergem la mare. Un copil care are sub şase luni nu va fi expus în soare niciodată, însă cei mai mari au voie să se joace în voie în nisip şi să ţopăie fericiţi în apă (bineînţeles, durata variază în funcţie de vârstă). Şi pentru ca totul să fie mai vesel şi mai uşor de acceptat de copii, Nivea a creat o loţiune solară colorată care se aplică în doi timpi şi trei mişcări datorită flaconului cu pompiţă!

Sprayul colorant de protecţie solară foarte ridicată pentru copii de la Nivea are SPF 50+, un nivel perfect pentru pielea sensibilă a celor mici. Produsul creează o barieră împotriva razelor UVA şi UVB şi protejează pielea, iar noi, mămicile, putem să ne bem relaxate cocktailul 🙂 în timp ce îi privim pe cei mici cum se joacă.

În gamă există disponibilă şi loţiunea ultra rezistentă la apă, Nivea Sun Kids Swim & Play, care are acelaşi factor de protecţie solară: SPF 50.

Mi se pare foarte fain faptul că loţiunea are culoarea albastră şi că o poţi vedea efectiv pe piele.

Voi folosiţi produse Nivea atunci când vine vorba despre protejarea pielii în timpul expunerii la soare?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *