Zece semne de sarcină care îţi arată că bebeluşul tău va fi fetiţă

Dacă acum câteva zile vorbeam despre şase semne de sarcină care îţi arată că bebeluşul tău va fi băiat, haideţi să nu neglijăm mămicile de fetiţe şi să povestim şi despre zece semne de sarcină care îţi arată că bebeluşul tău va fi fetiţă.

  1. Dacă tenul tău se pătează în timpul sarcinii sau dacă ai acnee (deşi înainte de sarcină uitasei cum arată un coş), vei avea fetiţă. Popular se spune că fetiţa fură din frumuseţea mamei.
  2. Dacă îţi simţi buzele mai umflate în timpul sarcinii, nu e din cauza acidului hialuronic pe care e posibil să îl fi injectat. Nu-nu: în burtica ta se ascunde o fetiţă!


3. Dacă ai greţuri şi stări de vomă în primul trimestru de sarcină înseamnă că vei avea o fetiţă. (lucrul acesta însa l-aş contesta, stările acestea survin ca urmare a tuturor schimbărilor hormonale din organism).

4. Analizează-ţi sânii: dacă areolele mamare nu s-au închis foarte mult la culoare, însă sânii au crescut mult, atunci e clar: e un semn că vei avea fetiţă.

5. Dacă urina de dimineaţă e limpede, atunci vei avea fetiţă (eu zic că asta e strict legat de cantitatea de lichid pe care o bei, dar gura lumii zice altceva 🙂 )

6. Dacă pofteşti la dulciuri, ciocolată şi fructe, înseamnă că bebeluşul tău va fi fetiţă (deduc de aici că murăturile şi alte acrituri ar arăta faptul că aştepţi un băieţel).

7. Dacă picioarele tale sunt calde, motiv de bucurie: vei avea o fetiţă! (Ai putea să porţi şosete, iar rezultatul ar fi acelaşi, dar trecem peste detalii!)

8. Dacă scapi din mână o foarfecă, vei avea o fetiţă. Aşadar, roagă soţul să te urmărească atunci când decupezi mandale sau coşi ceva.

9. Dacă vezi o cană pe masă şi o iei cu ambele mâini, e clar: vei avea o fată.

10. Dacă iei foarte mult în greutate (peste 25 de kg), clar, vei fi mămică de fetiţă. (dar dacă ai deja atâtea kg luate, cu siguranţă ai văzut la ecografie ce sex are bebeluşul pe care îl aştepţi!

În final, se pare că un studiu afirmă că mamele ar ghici sexul copilului. Întreabă-te ce crezi că ascunzi în burtică: băieţel sau fetiţă? Şi vezi la ecografie dacă ai avut dreptate! La mine nu s-a potrivit această metodă, pentru că eram sigură 10000% că voi avea băieţel. Ecografia, care are o acurateţe mult mai mare (evident), mi-a arătat contrariul.

Tu ce alte metode populare de a afla sexul viitorului bebeluş ştii? S-a potrivit socoteala din târg cu cea de la cabinetul medicului ginecolog?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *