Şase semne de sarcină care îţi arată că bebeluşul va fi băiat

Deşi mi se pare că acest articol merge mână în mână cu cele şapte superstiţii şi mituri înainte de sarcină şi în sarcină, vreau să vă scriu şase semne de sarcină care îţi arată că bebeluşul va fi băiat. Din punctul meu de vedere este vorba despre superstiţii, dar poate pe voi vă ajută astfel de semne.

  1. Fătul e băiat dacă observi că ai picioarele mai reci în sarcină decât înainte. (Nuuuu, nici vorbă să se datoreze faptului că ai stat cu picioarele pe gresie sau că e frig afară – nu, nu, băieţelul din burtica ta dă comandă fluxului sanguin să ocolească, pe cât posibil, membrele inferioare.)
  2. Bebeluşul din burtică e băiat dacă areolele şi sfârcurile s-au închis considerabil la culoare (ai face bine să ai un paletar la îndemână!)
  3. Al treilea semn de sarcină care îţi arată că bebeluşul tău va fi băiat: dacă ai poftă de proteine (carne, spre exemplu), alimente sărate sau acre. (aici am fix exemplul meu: nu am băieţel, însă am preferat alimentele sărate celor dulci).

Şase semne de sarcină care îţi arată că bebeluşul va fi băiat

4. Dacă nu ai greţuri matinale la început de sarcină, bebeluşul tău este băieţel! (Dacă nu ai greţuri, înseamă că eşti o norocoasă şi că organismul tău e super încântat de noua făptură! Cunosc femei care au băieţei şi au stat jumătate din sarcină în pat, precum şi femei care au născut fetiţe şi ghici ce – au avut greţuri până la finele trimestrului doi!)

5. Dacă observi că părul de pe picioare e mai des decât de obicei. (Ai face bine să începi să le numeri – nu de alta, dar chiar şi zece fac diferenţa!)

6. Dacă urina este galbenă şi deschisă la culoare, aştepţi un băieţel! (Ia încearcă să bei azi trei litri de lichide, iar peste două zile doar o cană de apă. Repetă la câteva zile şi o să vezi că aştept ba băiat-ba fată- ba băiat-ba fată… Acum, mai în glumă, mai în serios, cu cât bei mai multe lichide, cu atât urina ta va fi mai deschisă la culoare!)

Cam acestea sunt cele şase semne de sarcină care teoretic, ar trebui să îţi arate că bebeluşul mult aşteptat va fi băiat. Probabil aţi observat stilul sarcastic în care am scris articolul – nu cred în aceste semne. Ecografia de după 15 săptămâni de sarcină şi morfologia de trimestru doi te pot lămuri 99%, însă 100% nu vei şti sexul copilului decât atunci când îl vei ţine în braţe!

Voi ce credeţi despre aceste şase semne de sarcină care îţi arată că bebeluşul va fi băiat? S-a adeverit vreo unul în cazul vostru?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

3 thoughts on “Şase semne de sarcină care îţi arată că bebeluşul va fi băiat”

  1. Am mancat sarat si acru, am urina mai deschisa si galbena, sfarcurile mai inchise, am facut testul cu bicarbonat ce indica baiat…si ghici ce…. pam pam, o sa am o gargarita mica si frumoasa(ca mine).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *