Ce lucruri am mai cumpărat pentru burtică (săptămâna a20a de sarcină)

Dragilor, dacă acum câteva zile vă povesteam despre Cum arată burtica la 18 săptămâni şi primele cumpărături pe care le-am făcut, iată că am scăpat iar în mall şi am mai cumpărat câteva hăinuţe pentru burtică. După cum veţi putea vedea, faţă de articolul anterior, acum am mai schimbat un pic tema şi am ales haine mai potrivite unei femei însărcinate. Cel puţin, aşa mi se par mie!

Burtica a început să prindă binişor contur (aţi văzut cum arată burtica la 20 de săptămâni), iar unele persoane încep să îşi dea seama că m-am cam… pufoşit. Era şi timpul, nu? Ei, şi fiindcă încep să prind proporţii, iată ce mi-am mai cumpărat:

Voi începe cu lucrurile de purtat afară, în speţă cu o rochiţă pe care eu o ador. Este luată din Reserved, a costat până în 100 de lei şi toată şmecheria stă, din punctul meu de vedere, în detaliul de la gât: mărgeluţele cusute fin la bază. În dreapta sus e detaliul faţă, iar în dreapta jos, spatele în V. Superb, nu? Ca să nu mai spun că e largă, uşurică şi se aşează super.

Un pulovăr pe care îl iubesc tare-tare este acesta, luat de la Etic. Preţ: în jur de 60 de lei. E foaaaaarte larg (se poate observa din poză) şi are un material foarte fin. E şi destul de lunguţ, nu rămâi cu burtica goală… ce mai, e superb, l-aş purta non stop!

http://super-mami.ro/wp-content/uploads/images/SuperMami/Ce%20lucruri%20am%20mai%20cumprat%20pentru%20burtic%20sptmna%20a20a%20de%20sarcin%206.jpg

Bluză cu burtică luată din Mini Prix, marca Mamalicious. Încă mi-e mare, dar cu siguranţă o voi folosi. Are elastic pe laterale şi se va plia bine pe burtică. A costat până în 50 de lei şi dacă mergeţi în Mini Prix veţi găsi raion (un stand, mai bine spus) special pentru burtici. Yuppi!

Acum ajungem şi la lucrurile mai comode, de purtat în casă. Am fost din nou în Women’s Secret şi am luat câteva lucruri. Primul: această bluză de pijama. Nu e cu nimic deosebită, dar e foarte, foarte moale. Preţ: în jur de 28 de lei, redusă de la 80 şi ceva.

Cămăşută cu vedere la sâni :), probabil foarte utilă pentru alăptat. Este destul de decupată în faţă, pentru acces facil – hehe. A costat până în 50 de lei, e tot de la fima precizată mai sus şi are şi ea un material foarte fain.

Pe acelaşi principiu: material şi comoditate oferită am luat şi această bluză. Vedeţi tendinţa de a lua hăinuţe cu nasturi? 🙂 A costat şi ea până în 50 de lei.

Ultimul lucru luat de la Women’s Secret este această rochiţă/cămaşă de noapte. Eu dorm cât de înfofolită pot, dar cred că prin mai deja o să arunc pantalonii deoparte. Mi s-a părut comodă şi se întinde, deci îmi va veni în lunile din trimestrul trei. Cred că şi pe ea am dat până în 50 de lei.

Ultimul lucru cumpărat sunt o pereche de colanţi de la esprit. Am auzit că acest tip de pantaloni – colanţii – vor fi prietenii mei cei mai buni, aşa că mă pregătesc. Aceştia au o bată elastică în talie şi buzunare mici (dar de efect poziţionarea fermoarului). Nu vreau să port colanţi lălăiţi şi lăsaţi, aşa că mi-a plăcut materialul mai plin al acestora şi cum s-au aşezat.

Cam acestea au fost articolele pe care le-am luat eu într-o seară de umblat prin Mega Mall. Zic eu “umblat”, dar nu mai am aceeaşi rezistenţă ca până acum la shoppinguială…

Voi ce v-aţi mai luat? Aţi început să luaţi hăinuţe pentru bebe sau vă axaţi pe cele pentru voi, aşa, ca egoista de mine? 😀

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 thought on “Ce lucruri am mai cumpărat pentru burtică (săptămâna a20a de sarcină)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *