Sugestie de produs pentru a scăpa de greţurile din sarcină – spray Earth Mama Baby Angel

Deşi până acum nu am apucat să vă povestesc cum m-am simţit eu în primul trimestru de sarcină (pentru că da, am ce povesti), trebuie să vă arăt un produs pe care l-am descoperit pe unul dintre site-urile pe care bântui. Sper că o să vă ajute, mai ales că aceasta este, de fapt, o sugestie de produs pentru a scăpa de greţurile din sarcină.

Spray-ul a intrat de câteva zile în portofoliul celor de la Earth Mama Angel Baby, aşa că din păcate nu am avut când să îl încerc. Slavă Domnului, am scăpat de greţuri! Mai apar aşa, din când în când, însă sunt foarte mulţumită de cum mă simt acum VS în primul trimestru. Totuşi, hai să vorbim despre acea sugestie de produs pentru a scăpa de greţurile din sarcină!

Spray-ul este produs de Earth Mama Angel Baby este comercializat de către site-ul iherb.com, a cărei maaaaare fană mă declar. Am mai mult de 20 de comenzi la activ (atât pentru produse cosmetice, cât şi culinare) şi sunt fidelă lor pentru că preţurile sunt muuult mai mici decât cele din România (în cazul în care produsele respective se găsesc în România). De fapt, voi face un articol separat pe această temă – acum să revenim la produsul pe care l-am descoperit şi care promite că ne va scăpa de greţurile de dimineaţă.

Sugestie de produs pentru a scăpa de greţurile din sarcină - Earth Mama Baby Angel

Greaţa de dimineaţă este un semn clar al unei sarcini şi este foarte posibil să o experimentaţi încă din primele zile de sarcină. Cam spre sfârşitul primului trimestru poate dispărea, însă nu este o regulă. Eu am tot căutat remedii (aşa am luat un ceai foarte bun, tot de la acest brand, o să vă scriu despre el) şi mi-ar fi plăcut să pot încerca şi acest produs.

Ce promite spray-ul Earth Mama Angel Baby: prin ingredientele sale naturale (apă, ulei organic de ghimbir, coajă de portocală, portocală dulce, ulei organic de măsline şi extract de vanilie organică) va activa o stare de bine şi va relaxa. Este, de fapt, un spray aromaterapeutic permis în sarcină şi pentru bebeluşi sau copii de toate vârstele.

Spray-ul Earth Mama Angel Baby poate fi folosit atât în maşină, cât şi pe aşternuturi sau pufăit la încheietura mâinii. Sunt sigură că nu de puţine ori aţi intrat în metrou şi… aţi simţit nevoia de un miros fresh, curat. Ei, iată o variantă bună!

Preţul întreg al acestui produs este de 45.85 lei pentru 120 ml. Pentru mai multe detalii, apăsaţi pe numele său:  Spray Earth Mama Baby Angel.
Dacă sunteţi la prima comandă, codul meu de reduceri, GOJ236 vă aduce un discount suplimentar de 5$.

Eu îl voi adăuga în coş la următoarea comandă şi cum soseşte, vă dau de ştire!

Comments

comments

Article Tags :
Adina Aruștei

Eu sunt Adina şi împreună cu domnişoara Fundiţă, fetiţa mea, îţi urăm "Bun venit!" pe www.Super-Mami.Ro!  Citeşte mai mult ➤

Related Posts