Cum să îi spui soţului că eşti însărcinată

În articolul anterior am încercat să răspundem împreună întrebării “Cum afli dacă eşti însărcinată”. Sper că l-aţi găsit util şi mai mult decât atât, că aţi aflat vestea cea mare! Haideţi să privim mai departe acum, având aceste date ale “problemei.”. Eşti însărcinată (şi fericită) şi simţi că trebuie să spui lumii întregi acest lucru! Şi cel mai probabil, te întrebi şi cum să îi spui soţului că eşti însărcinată. Sau prietenului tău, după caz. Pentru că şi el trebuie să ştie, nu? Aş putea spune că e primul care ar trebui să afle.

Dacă am fi americani, răspunsul întrebării Cum să îi spui soţului că eşti însărcinată ar fi foarte simplu. Ei au expresia “bun in the owen” (pâinică în cuptor). Dacă stai să te gândeşti un pic, e logic. Şi tu ai în burtică un ceva… care creşte. De aceea, de multe ori, femeile îşi anunţă soţii că sunt însărcinate lăsând ceva în cuptor. El se prinde, află despre ce e vorba de fapt şi povestea începe.

sursa

Însă există şi alte modalităţi de a-i spune soţului tău că eşti însărcinată. Sfat: asigură-te de acest lucru (poate încă un test de sarcină după o zi? Sau un test de sânge) înainte de a da vestea mai departe!

Cum să îi spui soţului că eşti însărcinată – am fix cinci idei:

  1. Cumpără un tricou cu un mesaj haios. Se pot face pe comandă în magazine fizice sau le găseşti online deja inscripţionate. Super daddy, Pentru super tati, Tătic de 2016, Mă fac om serios şi aşa mai departe – alege tu un mesaj care i s-ar potrivi!
  2. În cazul în care aveţi deja un copil, fă-l complice! Ia-i celui sau celei mici un tricou cu mesaj. De exemplu: Copil singur la părinţi până la vară (luna în care ai tu dpn-ul), Sora mai mare, fratele mai mare etc. Observă reacţia soţului!
  3. Rezerva o masă la un restaurant drăguţ (sau de ce nu, la restaurantul vostru preferat) şi joacă-te un pic oferindu-i indicii. Spune-i că nu comanzi vin pentru că nu poţi bea, de exemplu.
  4. Trimite-i un indiciu la serviciu. Ceva care să îl pună pe jar până când ajunge acasă, unde va primi marea veste. Foloseşte un mesaj haios!
  5. Cumpără ceva pentru bebeluş, ambalează-l frumos şi oferă-i-l drept cadou. Poate fi un body cu mesaj (însă alege o culoare neutră, care poate fi folosită şi pentru fetiţă, şi pentru băieţel), o pereche de şoseţele, un compleu haios… Te descurci tu.

Oricare dintre variante vei alege, cu siguranţă va fi uimit şi te poţi aştepta la valuri de pupici 🙂

Cam acestea sunt propunerile mele. Tu te-ai gândit cum să îi spui soţului că eşti însărcinată? Sau dacă ai făcut-o deja, cum a fost momentul?

Comments

comments

Article Tags :
Adina Aruștei

Eu sunt Adina şi împreună cu domnişoara Fundiţă, fetiţa mea, îţi urăm "Bun venit!" pe www.Super-Mami.Ro!  Citeşte mai mult ➤

Related Posts

2 Discussion to this post

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. Mami spune:

    Imi place mult ideea cu tricoul pentru copilasul mai mare. Cred ca o sa o pun si eu in practica atunci când va fi cazul 😉

Fii şi tu Super-Mami! Urmăreşte-mă pe Facebook: